Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bayrak-flama nöbeti

Logical_Election

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
1,347
Yaş
37
güzel yurdumun insanı :D

Bayrak-flama nöbeti;

Başhekim önde basın toplantısı yaptı, arkada ise iki kişi toplantı boyunca bayrak ve flamalar düşmesin diye nöbet tuttu.



Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tamamlanan acil servisinin tanıtım toplantısında bant bulunamayınca Türk bayrağı ile hastaneyi temsil eden bayrağın görevliler tarafından pano arkasında tutulması, ilginç bir görüntü oluşturdu.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin tanıtım toplantısı, hastanenin konferans salonunda gerçekleştirildi. Hazırlıklar sırasında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Arınç toplantının gerçekleştirileceği yeri denetlendi ve bayrakların eksik olduğu söyledi. Türk bayrağı ile hastaneyi temsil eden bayrağı yapıştırmak için bant bulunamadı. Çözüm olarak da iki kişi paravanın arkasında bayrakları tutmakla görevlendirildi. Yaşanan ilginç durum gazeteciler tarafından

görüntülenirken, görevli kişiler toplantı bitimine kadar bayrakları oynatmadan tuttu.

Burada konuşan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Arınç, daha önce bir hayırsever tarafından yaptırılması planlanan servisin maliyetinin yüksek olduğunu, bu nedenle döner sermaye ile maliyetinin karşılandığını bildirdi. Acil servisin Kayseri'nin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğini söyleyen Arınç, "İnşaat yüzde 90 oranında tamamlandı. Şu anda sadece içindeki cihazların yerleştirilmesi işi kaldı. Sağlık Bakanlığı'nın bize taahhüt ettiği cihazlar geldikten sonra acil

servisimiz nisan ayına doğru hizmete girebilir" diye konuştu.

Başhekim Hüseyin Arınç, acil servis için 130 hemşireye ihtiyaç olduğunu ve bunun için gerekli başvuruları yaptıklarını bildirdi.

alıntıdır. http://haber.mynet.com/detay/guncel/bayrak-flama-nobeti/490784
resmi göremeyenler,linkten görebilir.
 
''dünya kadar inşaat tamamlanmış bi bant yok'' olabilir mi??

bence herşeyin altında bir kasıt aranmamalı,zaten arandığından bu haldeyiz. zaten öyle bir amaç olunsa böyle gülünç bir duruma zaten düşürülmezdi. olayın mizahi yönü açısından alınmalı zaten medyayada öyle yansımış.habere göre hastanede faaliyette değil,acil servis yok,cihazlar yok,hemşire yok yani bakış açısı bir şey diyemiycem ;)
 
Geri
Üst Alt