Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Basit - Etkili - Ucuz Modifiye

eybabi

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
9
Yaş
35
Arkadaşlar leonuma yeni kavuşmuş bulunmaktayım. 2007 model, aracın üzerinde sonradan yapılan hiç bir şey yok.
Açıkcası benim de pek modifiye hevesim yoktur. Ama bu siteyi gördükten sonra araçların çok daha güzel görünebildğini anladım.
Peki ucuz, sade , basit , aracın orjinalliğini bozmayan ama görsel olarak gerçekten çekici bir görünüm katan bir modifiye nasıl yapılır?

Beni pek masrafa sokmamalı, aracı satarken de sade araç sevenler için çok aşırı bir modifiye olmamalı çünkü bir arkadaş honda civic ine 4000 tl lik mugen yaptırmıştı, sattığı adam söktü yok fiyatına sattı bodykiti. Yani diyeceğim, kapı kollarına şöyle bişey yaptırabilirsin, 70 tl, şurdan alabilirsin yada şurda yaparlar. Yada şurada cam çıtası yaptırabilirsin çok ucuza gelir , ya da direksiyona Ve tavsiye edeceğiniz şey kendim yapabilceğim bir modifiye değilse, istanbul anadolu yakasında bu konuda tavsiye edebileceğiniz neresi vardır.

Örnek olarak aradığım şeyler şu tarzda ufak değişiklikler olabilir.

Insercion FR para volante deportivo - 5P0419685N87

Yada ucuz ama güzel görünen bir eksoz, bagaj kapısı çıtası. Yada aklınıza gelen her hangi bir şey olabilir, yardım bekliyorum arkadaşlar aracım dımdızlak ve çok para veremiyorum. Yapacağım şey çakma dursun istemiyorum ama çok büyük bir değişiklikte olmasın, örneğin tampon değişmesin.
 
aracınız hayırlı olsun öncelikle. öncelikle şunu düşünün arabaya dışarıdan bakan siz veya başka biri vaay arabaya baak mı desin yoksa siz içine oturduğunuzda araba dediğin budurmu demek istersiniz kısacası dış görünüşmü önemli içimi ona göre küçük modofiyeler egzoz ucu spoiler veya vites topuzu krom çerçeveler vs yapılabilir
 
Eksoz ucunu değiştirebilirsin,farlarına xenon takabilirsin veya ön panjurunun krom yerlerini piano black folyo ile kaplatabilirsin (seat amblemi hariç) bence çok güzel duruyor.
 
Aracın öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah.... En ucuz modifiye olarak servisten 13.5 tl ye turuncu park ampülü alıp parklarını sarıdan turuncuya cevirerek amerikan park yapabilirsin....Akşamları sarı yerine turuncu yanması aracının ön tarafını daha çok sevmene yardımcı olabilir...
 
egsuz ucu güzel fikir , turuncu park ampülü alırım da ben takabilir miyim onu ?
 
Montajını ben kendim yaptım 5 dka bile sürmedi kaputu acıp far kapağından park ampülüne ulaşıp değiştiriyorsnz başka bir işlem gerektirmiyor.... Eğer servisten alıcaksanızda söylersiniz onlar değiştirirler...
 
Ben modifiyede şunu düşünüyorum. Eğer arabaya herhangi bir ekstra takılacaksa öncelikle içinde başlanmalı diye düşünüyorum. Bana tampon takmak mantıksız geliyor. Sırf millet araban güzel desin diye binlerce lira veriliyor ama bir kol dayama pahalı geliyor. Tabi benim fikrim bu.. Kendi rahatım konforum için olmayacaksa arabaya para yatırmak bana açıkçası boş geliyor. O paraya benzin alırım daha iyi. Öncelikle teyp kol dayama vs almak daha mantıklı derim ben.
 
Ben olsam şahsen ilk önce kol dayama yaptırırım ve güzel bir vites topuzu taktırırım. Sonra camlara ince bir film çektiririm sonrasında camların arasındaki plastik çıtaları piano black kaplatırım. Dış kısmına gelince güzel bir egzoz başlığı eğer ön plakan dikdörtgen ise onu kare olarak değiştirim ve app plaka takarım sadece app plaka bile aracı farklı gösterebiliyor . Sonrasında ön panjuru amblemsiz olarak değiştirirm ve spoyler takarım inanki bunları yaptıgın zaman araban çok farklılaşacaktır. Toplamda hepsi 300 lira gibi birşey tutar. Kolay gelsin.
 
bence ilk yapılması gereken 5 cm yay. fk nın yaylarının fiyatları uygundur. spoiler olabilir. aracınız siyah değilse arka tamponun difüzörünü siyaha kaplatabilir veya boyatabilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt