Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

basima gelmeyen kalmadii ...

sehas

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Nis 2011
Mesajlar
58
Yaş
37
bügun sanayiyer gittim niyemi sag arka kapı ustundeki kapılar acıldıgında yanan ampul yanmıyodu onu gostereyım dıyee gıtmez olsaydımm :( oncekı lambalarıda beyaz yapalım dedıkk hatta koplesını beyaz yapalım dedık ondekı orta lambanın sase yapması sonucu bızım gorusumuz beyın arzalandı ve kapılar kıtlendıgınde bır kac sanıye sonra yaa alarm devreye gırıyo yada 4 luler sureklı yanıık kalıyo sonra sol kapı lambası yanmıyodu sivic bozulmus her tarafını actık arabanın adamlar oyle bısey yapmıslarkı araba calındıgında yurumesın dıyee bayıldım sısteme ama bana baya pahalıya maal old u duzelltırmek 200 tl gıbı daha yarında ıslerı var boyle bısey basına gelen var mı bıde orjınalden sasmayın abı araba beyın dolu herseye beyın yapmıslar
 
:) Benim başımada benzer bir olay gelmişti.
merkezi kilit çaılışmıyordu bağladık pc ye sağ arka tarafın kilitte sorun olduğunu ve sistemi dewre dışı bıraktığını söyleyerek sökmeye başladı. söktük sorun bulamadı. Sıfırıyla değiştik yine yok Diğer kapıları da gözle geçirdi sorun bulamadı. Sonunda faturayı aracın beynine kesti :) Harici kit takarak olayı çözdük.
 
Tavan ampülü sigortaya bağlıdır, hangi beyine ne için masraf yaptınız?
 
ampulle beynın ne alakası var,sıgortası atar yensını takarsın
 
2000 model A3'te de geri lambasının sigortası atmıştı. Vites P'den geçmiyordu. Ne olduğunu anlamamız uzun sürmüştü. Yani alakasız sigortalar alakasız işler yapabiliyor. Sigortaların hepsini kontrol edin.
 
Beyinle alakası yok kapı swichlerin arızalı ve kapı açtığında kumandadan swich çalışmadığı için algılamıyo ve otomatik kapıları kitleme moduna geçiyo bu normal hangi kapıların açıldığında iç lambaların yanmıyosa onların swichleri arızalanmış demektir onlar değişirse sorun düzelir benim araçta şöför kapısında arızalıydı arabayı açıp binsemde içindeyken kontağı açmadıysam araba kendini kitliyo alarm devreye giriyordu.... swich yapılınca bu sorun bitti...
 
benimde arka kapıların açıldığını algılamıyo bunu önceden yaptırdım ama yine oldu
 
Geçmiş olsun......................
 
Geri
Üst Alt