Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bana cupra tampon bulabilecek olan varmı ?

BurakK

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Nis 2011
Mesajlar
516
Arkadaşlar bildiğiniz üzere cordobamı alalı 2 gün oldu dün plaka işlemlerimi hallettim cupra tampon alıcam diye ön plakayıda kare çıkarttırdım zor olsada:)
Eski plaka uzun olduğundan çerçeveyi takmak için delinmiş haliyle. Şimdi o delikler bana göre görüntü bozukluğu yapıyor ve hoş durmuyor. carbon felan kaplamayı düşündüm ama tamponu değiştirmeye niyetim olduğundan uğraşmak istemedim.
Etrafında çıkmacıda , eşde , dostta , sağda ,solda Cupra tampon gören duyan bilen olursa haber vermelerini , bilmeyenlerinde araştırmalarını rica ediyorum.
 
Ön tampon cok zor cıkmada aynı sekilde 0 almak zorunda kalıcaksın gibi görünüyor arka var ama cordobaya olmuyor :)
 
sağa sola bakalım panpa bulursak haber veriririz istanbulda falan çıkmacılarda gören olursa yada yolu düştüğünde soran olursa daha çabuk bulunur...
 
başlığı cupra tampon olarak değiştirdim.
 
cuprayı bu sıtede cıkma bulan bıtek benım sanırım allah kolaylık versın :)
 
yusuf gözün açık olsun yinede sana lazımmış gibi ara
 
Geri
Üst Alt