Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Balata Kısmını Hangi Renge Boyamalıyım..?

brs-cn

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2011
Mesajlar
156
Yaş
36
Merhaba,Arkadaslar..
Bazı araçlarda balata kısmı boyalı burda ki bi kaç araçda da gördüm..Benim aracın rengi Beyaz oldugu için Beyaza boyamalıyım diye düşündüm..Arkadasım Kırmızıya boya dedi..Sizce hangi renk mantıklı olur..? Ayrıca bu kırmızının bi anlamı var mı..?
 
kırmızı sıyah yada turuncuya boyatabılırsın bence bu uc renk beyaza cok ıyı gıder
 
genelde kırmızıya boyatılıyor sanırım..siyah da yakışır ama kanımca
 
fıstık yeşilininde güzel duracağı kanaatindeyim:eek:key:
 
bence beyaz brembo kapaklardan takmalısın siyah yazılı bizim burda bir araçda var senınkını aynısı dehşet olmuş :eek:key:
 
Bizim Beyaz Leonların bence üç rengi var içinde barındırdığı, Siyah, Gri ve Kırmızı ama cırtlak değil oturaklı koyu kırmızı, Tabi erkan abi yukarda bi yorum yapmış aslında hayalimde canlandıramıyorum ama bence beyazda olabilir fakat kapağı kesinlikle tavsiye etmem zira geç soğuma, toz biriktirme ve montajının zorluklarını taktıran arkadaşlar bilirler keşke ucuz olsada komple orijinal setini taktırabilsek Brembonun şöyle bide delikli disk süper olurdu vallahi..
 
valla o zevkine kalmış kırmızı çok görüldüğü hatta kaliper boyama diyince akla gelen ilk renktir ama benim arabada şuan mavi kaliperler sende mavi yada daha farklı fıstık yeşili turuncu gibi renkler deneyebilirsin ben kendim boyuyorum sende kendin halledebilirsin kolaylıkla
 
Benimde kafama kırmızı yatmaya başladı..
 
Geri
Üst Alt