Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Balata değişim sonrası

atillayalcin

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eki 2017
Mesajlar
241
Yaş
34
Selamlar,

Yaklaşık 2 hafta önce balatalar değişti. Ancak değiştikten sonra resimdeki gibi diskin üst kısmında pas oldu. Yani sanki balata diske tam basmıyor gibi. Alışma sürecinde böyle şeyler normal mi? Yaklaşık 150 km geçti taktıralı
 

Ekli dosyalar

  • 64AFC00F-EDF3-44A6-9665-E741BF4F3568.jpeg
    64AFC00F-EDF3-44A6-9665-E741BF4F3568.jpeg
    496.3 KB · Görüntüleme: 54
sanki taktırdığınız balata biraz kısa kalmış gibi. Orjinal balata mı takıldı? Pas oluşur fakat araç kullanıldıkça onun balata tarafından temizlenmesi lazım, o kısma hiç değmemiş ama balatalar.
 
TRW marka balata takıldı. Kısa değil aslında. Pas kısmının üzerine denk geliyor balata. Ama sanki basmıyor gibi görünüyor
 
2 teker de aynı şekilde mi?
düzgün oturtulmamış da olabilir.
 
Evet iki teker de aynı şekilde. Taktırdığım yere göstereyim ben bunu
 
Sonucu paylaşır mısınız? Bende de benzer bir durum var da.

Balatanın diğer kısımları, pas yapan kısma oranla daha kalın olabilirmiş. İlgili kısımlar aşındıkça, eşitlenirmiş. Ancak biraz daha kullan, eğer devam ederse söker bakarız, gerekirse balatayı değiştiririz dedi.
 
Degisim taleb edin bence ferrodo ile degisimi yapilmasi sizin icin daha iyi olacaktir


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt