Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bakirkoydeki otobus seridi

Aykut_25

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Mar 2011
Mesajlar
92
Az once saat 16.05 te bakirkoy belediyesinin onune dogru ilerliyordum. Oraya otobus seridi yaptilar. Malumunuz 16.00-20.00 arasi girmemiz yasak. Ben ve benim gibi bircok insan o seride girmek zorunda kalip , otobus seridi icin ozel tasarlanmis eds kameralarini gorunce soldaki seride geciyor.2 seritli yolda tek seridin otobus seridine ayrilmasi cok vahim..
neyse...


Az once vukuu bulan olayi anltayim. Sol seritten giderken ilerde 2 polis arabanin arkasinda saklanirken gordum ve otobus seridine giren fiat puntoyu gorunce onune atladilar ve ceza kestiler... Gormeniz lazimdi cok komik bir durum....yuzlerindeki ifade cok komikti.. ve adam cezayi yedi...




ozellikle bakirkoydeki yer ve diger yerler icin dikkatli olmanizi oneririm.....




:)
 
İncirlide u dönüşü yaptığı için ceza yiyorlar fakat ilk defa duyuyorum otobüs yoluna girip ceza yiyeni :)
 
Koca mustafa Paşa'dan çapaya inen cadde vatan caddesi Anadolu yakasında KADIKOY Göztepe minıbus yolu pilot bölge seçildi ve bir şeridi otobüs minibüs ve ticari taksilerin indi bindi yapması şartıyla kullanımına tahsis edildi ve eds sistemi ile denetlenmeye başlandı..Günün belli saatlerinde trafikte normal araç sahipleri bu şeridi kullanmaları durumunda ceza uygulanacağı bildirildi..
Uygulamanın artıları eksileri tartışılır fakat vatandaş yeterince bilgi sahibi ve bilinçli gözükmemekte...
 
Ben hiç bir şey anlamadım bu işten zaten otobüs bizim yolada giriyor o sarı kendi çizgide gitmiyor ki istedikleri gibi gidiyorlar olan bize oldu gene :ahkafam::ahkafam::ahkafam:
 
Uyarı için sağol. Hani üç şeritli yol olsa ve birini otobüslere ayırsalar problem olmaz ama iki şeritli yollarda ayırmak saçma...
 
bizim caddede de var bu uygulama fakat EDS yok ve henüz ceza yiyende görmedim.Aşağı yukarı 3 aydır var artık millet hiç takmıyor bile bu uygulamayı.
 
aynı yerde , ileride köprünün üstünden başlayıp marmara foruma kadar giden bir bisiklet yoluda koydular, hiç trafik olmayan eve giderken kaçtığım bir yerdi, şimdi trafik allak bullak, şu ana kadar son 1 yılda 20 kez falan kullandım 1 kez bisikletli birine rastladım , milletin trafikte bakışlarını gördüm, linç edecekler bisikletliyi diye korktum :)) Bi yandan güzel falan, Hollandada örneğin heryerde bisiklet yolu var da orda insanlar hafta sonu arabalarıyla gezmek dışında sürekli bisiklete biniyor zaten, burda biraz... tahtravaliyle gideriz şekli olmuş :(
 
O bisiklet yolunada eds koymalari lazim :) minibusler bastiriyor gidiyor orada. haftasonu felç zaten ora
 
Geri
Üst Alt