Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bakin ne satin aldim(Kaporta Düzeltme Aparati) Göcükcü Velet :)

veletifo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Kas 2012
Mesajlar
77
Yaş
37
Arkadaslar belki bazilariniz duymussunuzdur.Mersinde Göcükcü Mustafa diye birisi var.Hatta Youtube dan Göcükcü mustafa yazdiginizda hemen karsiniza geliyor.Boya atmadan göcüklerinizi eski haline getiriyor.Yani cekicleme,puntalama gibi kaporta tekniklerinin farkli bir yöntemi bu.Adam videosunda kaportayi opuyor kamera kapaniyor aciliyor kaporta duzelmis.Isin sirri benim aldigim aparatta arkadaslar.Vantus diye tabir ettigimiz cama yapisam plastik aparatin biraz degismis versiyonu sert plastikten yapilan vantusun uzerine sicak silikon sikilip kaportaya yapistiriliyor sonrasinda ise aparati ters cekic gibi kendimize cekiyoruz.Gocugumuz duzelmis oluyor farkli versiyonlari var ama ben suan bunu satin aldim allah nasip eder ise koseler icin farkli bir aparat var onu satin alacagim.Benim mercedesin on camurlugu biraz iceri girdi servise bayilmak istemedim %80 daha ucuz olan bu aparati alip haftaya uygulayacagim sizlerle videolari paylasacagim.
Ausbeul Werkzeug 12tlg Ausbeulsatz Gleithammer Karosserie Dellen Reparatur Set | eBay

uygulamasida burda
 
Bana da lazım bundan olsada girişsem ön çamurluğa :eek:key:
 
Sıfır Araçla bu şekilde dolaşamam o gelene kadar.. Beklemeden mini onarıma giricem sanırım önümüzdeki hafta:eek:key:
 
güzel alet ama tecrübe lazım
 
simdi gördum 3m in bir spreyi var.Göcük olan yere sIkIyorsunuz genlesmeden dolayi kaput kendini geri atiyor.Görmek isteyenler icin video koyabilirim.Benim aklimada farkli fikir geldi bu sprey benim anladigim kadari ile oraya sok efekti veriyor yani sogutuyor bu sebeple atkk diye gocuk yer atiyor geri.Acaba bu cakmak gazinida gocen yere komple siksak duzelir mi?
Fix Dents Using Compressed Air and Hair Dryer - Does That Really Work? - YouTube!
Cakmak gazi ile denemeyi dusunuyorum ama boyaya zarar verirmi bir arastirmam lazim
 
Bu sprey yada alet marşpiyellerde de işe yararmı acaba ben bayram önce bi kaza yaptım arabanın marşpiyel felan göçtü bazı yerler
 
Düzeltecez diye yerinden sökeriz biz çamurluğu

yok ali agbi yapanlar nasil yapiyor bizim neyimiz eksik? Tecrube deil bence biraz cesaret isteyen is cesaretimiz olursa kesinlikle yapariz.Bize dogru esneme sansi fazla yok,hele hele camurlugu indirme sansimiz abanmadigimiz surece dusuk ihtimal.Tamam diyelimki bu senin icin biraz fazlaca guc sarfettirecek bir alete benziyor diyelim hem köseler hemde kucuk gocukler icin bu var!!!
Anleitung ausbeulen NEU - Anleitung ausbeulen - Edelmann-Ausbeulwerkzeuge
buda pahali birsey degil ama ben inaniyorumki kaportaciya gidip duzelttirmeye 100 boyaya 50 verip yapacagimiz islemi aracimizda boya gerektirmeyen yer oldugunda kendimiz yapar isek bu alet kendini birkerede amorti ediyor.
 
Geri
Üst Alt