Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bakım 220tl

RD38

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Tem 2011
Mesajlar
1,067
Yaş
40
90bindeki yeni aldığım 2004 cordoba 1,4 16v aracımın bakımı için seat özel servisten geldim ve sonucu sizinle paylaşmak istedim.

Yağ 4lt
yağ filitresi
hava filtresi
polen filtresi
buji takımı
antifiriz

TOPLAM 220TL.
 
6 yaş üzeri Seat'lar için servislerin 150 TL kampanyası vardı. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değiştiriliyor. Dün itibariyle yaptırdım.
 
Güzel rakam, ben bunlara ek şanzıman yağını da değiştirtmiştim, bende bujiler ve hava filtresi yoktu, bir de 40 TL' ye akis körüğü takıldı 250 TL verdim... Sanırım pahalıya geldi :S Serviste yaptırmamıştım :S
 
Siteden abilerimden öğrendiğim Yağını kendin al git oldu, yağını kendin götürünce işcilikte yazamıyorlarmış gerçi siz özel servise gitmişssiniz...
Yağ olarak mobil 1 kullanıyormuş hasan abiler filanda... bence iyi fiyat ben 15bin bakımına renault'a 350 tl verdim aynı bu değişenler içinden buji ve antifiriz yoktu sanırım.
 
149 tl kampanya fiyatı var 6 yaş üstü araçlara sizde antifiriz de koyulduysa normal fiyat
 
Geri
Üst Alt