Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bagaj Led Aydınlatma Yardım Taktıran Kimse Varmı.

Mining_Engineer06

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
41
Yaş
41
Bagaj kapağının neresine yapıştırmak gerek ve kullanılması gereken led in özellikerli ne olmalı 3 çipli ya tek çiplimi bu konuda çok acil yardıma ihtiyacım söz konusu.
 
serdar bey üyelerimiz kısmında kendinizi tanıtırmısınız.
 
Cezmi abi saol konuya yoğunlaştım ve şu sonuca ulaştım herkesle paylaşmak istemekteyim.

bagaj kapağının uç kısmına takılması gerek bu şert ledin.

önemli olan tek çipli dış mekan şerit led değil 3 çipli dış mekan şerit led kullanmak yani onuda bulmak zor yani ben kastamonuda bulamadım ankara istanbul yada izmir gibi büyük şehirlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

amma ben yinede caymadım tek çipli ile 2 sıra yaptım güzel oldu gibi profil resmimdeki yani amma asıl isteğim gülen leon daki gibi olmasıydı yani o led ampullerın tane tane yansımasını istemiyordum bagaj kapağının altına amma istemesemde bununla belli bişr süre yaşamak zorundayım (3 çipli ledlerim gelene kadar)

amma buralarda acayip ilgi çekti kara dudum,kara incimin üzerinde ...
 
Geri
Üst Alt