Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Ben Leonda kullanıyorum gayet memnunum..Kullanmaktaki amacım kızımın bebek arabası devamlı bagajda kullandıktan sonra dışarının yağmuru suyu araca taşınıyordu aldım rahata erdim..Döşeme havasiz kalıyor falan diyenler vardı ama ben bir problem yasamadım..
bencede yararlı birşey ama ben sciroccoda orjinal kullandım (orjinaldenmi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama) arabayı yıkarken bagaj açıktı ve yazın bagaj havuzuna güneş vurdu ve havuz genleşerek baya bi kırıştı. gerçi sonra eski haline geri döndü ama olsun bilgilendirmek istedim
bencede yararlı birşey ama ben sciroccoda orjinal kullandım (orjinaldenmi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama) arabayı yıkarken bagaj açıktı ve yazın bagaj havuzuna güneş vurdu ve havuz genleşerek baya bi kırıştı. gerçi sonra eski haline geri döndü ama olsun bilgilendirmek istedim