Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bagaj açılmama sorunu

pentagram666

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Tem 2012
Mesajlar
11
Yaş
32
herkese merhaba

gün geçmiyorki arabama birşey olmasın :( 2007 den beri arabada hiç sorun çıkmadı girmediği yol kalmadı gık demedi araba bana geçti özen gösterdikce başıma iş çıkıyor :( bu gün hiç bir şey yokken bagajım açılmadı. bagajı açmak için seat amblemini yukarı itince gırrrr die ses çıkartıyor ama bagajı açmıyor. deli oldum resmen bu sıkıntıyı yaşayan bilen arkadaşlardan yardımlarını istiyorum nasıl onarabilirim ?
 
Özgür bende de olmuştu, aracın arka tarafı gün boyu direkt güneşte kaldığında başıma gelmişti. Daha sonra kilit kısmının içine sıkabildiğim kadar WD40 sıktım ve en dış kısmındaki çentik gibi olan yere ve kapağın kapandığı yerdeki ufak demire kaliteli gres sürdüm. Sonrasında yapmadı. Bir dene sen de.
 
bu gün halletmem lazım dediğini yapacam umarım olur yardımların için teşekkürler...
 
Araya bişey sıkışmış olmasın ben bikaç defa kumaş sıkıştırıp açarken zorlanmıştım WD-40'ı fazla kullanmamanız dileğiyle ;)
 
yok arasına birşey kaçma gibi bi durum söz konusu değil bagaj tamamen boş

aşırı olmamak kaydıyla yüzeysel olarak wd 40 sıktım fakat sorunum devam ediyor yarına tamirciye gidecem eğer o da olmazsa servis yolu göründü :((
 
Sanırım sen bagajı şu an hiç açamıyorsun öyle mi? Bana olduğunda 2 dk falan açmakla uğraşıp, sonunda açmıştım. Daha sonra (bagaj açıkken) yağ ve gresleyince bir daha olmadı.
 
bagaj hiç açılmıyor sadece koltukları yatırıp arkasında manuel olarak açma tuşuyla açabiliyorum motor çalışıyor ama motor boş dönüyor yada dişli sıyırmış gibi ses çıkartıyor ve bagaj açılmıyor
 
Bende olmuştu. S armasına basınca bir siviç var ona teması tam olarak gercekleştirmiyordu arma. Arka koltuktan bagaja girip kapagı açtım. Sonra armayı söktüm ve siviç yerinden birazcık kayma yapmış. Onu yerine koydum japon yapıştırıcı ilede iyice sabitledim ve sorun yok şuan.
 
çıkan sesten anladığım kadarıyla arma açılma emrini veriyor fakat dil atmıyor bu gün tamirciye götüreceğim bakalım sorunu neymiş
 
En büyük sıkıntın bu olsun,bunlar ufak tefek sorunlar illa ki olabiliyor..
 
Geri
Üst Alt