Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Babamın Polo'nun arka tamponunu kırdım, destek istiyorum

mgencay

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ocak 2011
Mesajlar
1,367
Yaş
46
Arkadaşlar, Babamın arabasında park sensörü olmadığı için(ki aldım hala taktırmadı) alışkanlıkla bir ikaz bekledim. O sırada direği görmedim ve çarptım. Parça eksik değil ama düz bir yarık şeklinde kırıldı(ayrıldı). Nasıl ve nerede tamiaratı olur; mini hasar olarak kaskodan alınabilir mi? Avruopa yakasında usta var ise bilgi alabilir miyim?
 
Sitesini inceliyorum, teşekkürler...
Başka fikir paylaşacak olan yok mudur?
 
valla o kırılan yeri 200 tl ye yapıyorlar bizim buradan bir abi vurdu tampon kırıldı abi dedim tamponu değiştirdinmi diye sordum yok dedi kırılan yer düzeltilebilirmiş. ben sorarım görürsem onu nerde yaptırdıgını tamponu çok güzel yapılmıstı ilk haline dönmüstü.
 
Eyvallah abi, yılbaşında bize geldiklerinde vurmuşlardı kapısına öyle girdik ya yıla öyle gidiyor. Bende kabahat, sensörlere alışınca dikkat etmedim galiba...
 
Geçmiş olsun Mert,tampon vurukları yada kırıkları çok önemli hadiseler değil,bildiğim kadarı ile kaskodan mini onarım alırsın..
 
Geri
Üst Alt