Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

b.. power katkı maddesi

ylmz26

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
287
Yaş
37
herkese selam.bugün televizyonda yukarıda bahsi gecen ürünü gördüm ve ilgimi cekti. denilenlere göre cok basarılı bir ürünmüs vw baya yakıt tasarrufu saglıyormus.. almanya(tüv)ve diger ülkelerden de onay almıs. sorum su;bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?amak mantıklı mı?tesekkürler
 
Motor ömrünü uzattığı, uzun süreli kullanımı sayesinde ucuza gelmesi, motoru sessiz çalıştırması vs. söylenenler doğru, kullanıp memnun kalmayan kimseyi görmedim. Bana kendi servisim bile tavsiye etti, bidahaki yağ değişiminde bende kullanmayı düşünüyorum.
 
ben kullandım. herhangi bir zararını görmedim. faydası oldumu diye soracaksınız. ben herhangi bir fark anlayamadım kullandığımla kullanmadığım arasında
 
açıkcası bana palavra geliyo..
 
Bu ürün bilhassa yeni motor araçlarda yani 100.000 km yi aşmamış motorlar için daha çok tavsiye ediliyor. Her ne kadar üreticisinin şiddetle karşı çıktığı bir beyanat olsada motor içinde ki kurumların temizlemesi sonucu bu kurum kartere iniyor ve bu sebeplede yağ pompasında tıkanıklığa sebebiyet vermesi sonucunda yağ lambası yakıyor. Bunun dışında yakıt tasarrufu sağladığı bir çok müşterim tarafından onaylandı. 1000 km sonrası aktifleşerek ses ve yakıtta istenilen tepkileri verdiği araç sahipleri tarafından beyan edildi.
 
yağdeğişiminde koyarız ozaman mert
 
Etkili ve şikayetçi olan duymadımilk yağ değişimimde kattıracağım :)
 
Geri
Üst Alt