Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

b.arat Neden Banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eengineer

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ağu 2010
Mesajlar
580
Yaş
40
Forum yöneticilerimiz bir açıklamada bulunabilirler mi lütfen? Arkadaşın Van depremi hakkında yazıkları sebep oldu ise çok yazık olmuş. O bölgede yaşayan çok aklı selim bir vatandaşımız olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yazdıkları hakarete vardı ise sebebi arkadaşlarımızın tahrik etmesi olmuştur.

Gayet mert bir şekilde PKK'dan nefret ettiğini ve ülkenin bölünmeden değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Yanlış olan zaman zaman sertleşen üslubu ise tartışan arkadaşlar ondan geri kalmadılar.
 
nedeni beni özel mesajla tehdit etmesi...Van depreminde acı yaşadı diye beni tehdit etme bana hakaret etme hakkına sahip değil...
Bu konuya daha fazla yazmayacağım..Yöneticilerimiz doğru kararı verip gerekeni yaptı.
 
Ömer Cezmi Bey konuda yazmış zaten..117 ayrı ıp adresinden yazıldığı için banlandı..Konunun farklı yerlere ve tartışmalara girmesinede artık gerek yok..Yeteri kadar forumda yazılan oldu zaten..

Müsadenle Konu kapatılacaktır..
 
Açıklama için teşekkür ederim. Tehdit'den haberimiz yok yanlış olmuş. Netice olarak terör sempatizanı olmayan bir bölge sakini ile böyle bir mevzuyu bize yakışır şekilde tartışamadığımıza üzüldüm, tartışan arkadaşların üslubu'da gereksiz sert ve rencide ediciydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt