Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
malum forumda yeniyim. bu bölge sorumlusu nedir. bölgelere nasıl ulaşabiliriz. forumda arama yaptığım halde il ve ilçe konusu bulamadım. bendemi sorun var
gereksiz konu açmak istemiyorum ama bukadarlık idare edin
Belirli bölgelerde organizasyonları sağlayan insanları bir araya getirmek için çalışan forumda aktif ve tanınan buluşmalarda birlik ve düzeni sağlamakla görevli bölgedeki üyeleri bilgilendiren sticker dağıtımı gibi belirli objeleride üyelere ulaştıran seçilmiş üyelerdir olması gereken budur....
bu bölgede çok yoğun seat kullanıcısı var. özellikle tekirdağ ve kırklareli bölgesinde. ama sanırım henüz forumumuz bilinmiyor, tanınmıyor. bu bölge sorumluluğuna talibim
bu bölgede çok yoğun seat kullanıcısı var. özellikle tekirdağ ve kırklareli bölgesinde. ama sanırım henüz forumumuz bilinmiyor, tanınmıyor. bu bölge sorumluluğuna talibim
forumu tanıtmak veya SCW için elinizi taşın altına sokmak adına mutlaka sorumlu olmanız gerekmez siz eğer isterseniz şimdiden yapın çalışmalarınızı verelim size kartvizit,sticker vs.toplayın trakya civarını yapın bir kaç org.SCW adına sonra yönetim mutlaka vericektir o yetkiyi size kabul ederseniz..saygılar