Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

böbrek taşı düşürmeye yardımcı bir yol :salatalık suyu

scgnbsl

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Haz 2011
Mesajlar
1,142
Yaş
39
arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır böbrek taşı ile mücadele etmekteyim :) Allah başa vermesin bilen bilir aşırı bir sancısı var. derlerdi bi doğum sancısı bi böbrek sancısı diye ilkini yaşamadım ama ikincisi fena halde kıvrandırıyor :) 2 gün önce yine soluğu acilde aldım.daha önce duymuştum salatalık suyunun böbreklerdeki taşı düşürmeyi sağladığını ama duyum olduğu için çok dikkate almadım.2 gün önce yine acıdan kıvranınca ya dedim ölmem ya bir denyiyeyim şunu. aç karına sahurdan önce 2 sabah içtim ve bugün taş düştü :) işe yarıyor yani.bende SCW de bu sıkıntıyı yaşayan varsa belki işe yarar diye düşünerek paylaşmak istedim.Allah kimseye vermesin bu derdi.biz şu şekilde hazırladık suyu:
3 tane salatalığı doğrayıp 1,5 lt su ile 25 dk civarı kaynattık.aç karna 1 su bardağı içtim.(yanlız içerken burnunuzu kapatın çok iğrenç bir tadı var kokusu da öyle)
internette de araştırdım ordaki tarif te şu şekilde :

Böbrek ve bogaz taşları için Salatalık kürü:Vücut’da oluşan taşların iritmek için 1kilo çekirdekli salatalık 2litre sudan hazırlan kür.Salatalıkları yıkadıktan sonra kabukları ile küp küp doğrayın,2 litre suyun içersine koyun 20 dakika kaynatın ve bu suyu 1 ay boyunca her gün taze olarak hazırlayıp için .Bu kür sayesinde böbreklerde ve bozağazda oluşan taşları ve kumların dökülmesini sağlayacaktır ayrıca cildinizde güzelleşecektir.
 
rica ederim.bakın cildi de güzelleştiriyormuş :)
 
Geçmiş olsun öncelikle, ayrıca bilgi içinde teşekkürler. İnşallah kullanmak zorunda kalmayız.
 
Geçmiş olsun..Bilgi için teşekkürler,aklımızda bulunsun nolur nolmaz..:)
 
Geri
Üst Alt