Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ayna kapaklarını nasıl sokebılırım ??

mst07

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2011
Mesajlar
319
Yaş
37
slm arkadaslar aynaların kapaklarını nasıl sokebılırım ? kırmadan bı sorun cıkarmadan sadece arkadakı beyaz kısmı.. gecen gun aynalarımı kaplattım fakat sokturmeden kaplattıgım ıcın gunesle bırlıkte cektı hos durmadı kaplayan adam solemıstı zaten sokmeden ıyı olmas dıe ..tskler
 
İçteki aynayı sola çevir içerdeki tırnakları vida vb. bi cisimle ittir çıkar aynı şekilde sol tarafada yap tırnaklar kırılmasın..
 
Ne demek abi elimden bi yardım geldiyse ne mutlu bana :)
 
cok kolay ve cok zor:) tırnakları var leonda nasıl bilmiyorum ama benim aynada ilk söktüğümde tırnakların 2 sini kırdım sonra tam tırnakların yerine bakarak diğer tarafı söktüm. aynayı kapatarak değil ters istikamette açarak içte kalan kısımdan ilk tırnagı kurtar dışa doğru ittir.
 
aynaları kaplatmak yerine boyatın derim..yine atar çünkü..
 
valahı bak bu tırnagın kırılma olayı kafamı kurcaladı ... fakat boya ısıne sıcak bakmıom ya sıkılınca gerı donmek ıstesem soker atarım kaplatınca :D seat servıste arkadasım var ben gıdım servıste soktureyım alayım yanıma goturup kaplatayım en ıyısı bu olcak gıbı servıste tırnagı kırmaz heralde :)
 
kapakları çıkarmak zor değil ama tırnaklarını kırmak kolay.. :)
 
Geri
Üst Alt