Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ayak dayama

karasel1

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2012
Mesajlar
87
Yaş
46
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun sizlerden ayak dayamayla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum sol tarafa ayak dayama alsak kendimiz takabilirmiyiz servis bu işlemi yapıyormu birde marka önerirmisiniz
 
bende hıc ugrasmadan bır servıse yada bu ıslerı kosturan bırıne yaptırın derım.30 tl ye sahıbındende guzel ayak dayamalar var leonlar ıcın
 
yetkili servislerden golf jetta için satılan ayak dayamalardan alın işi bilen biri rahatça takabilir.
 
Sol taraftaki halıyı kesmek biraz vaktinizi alabilir ama kendiniz takabilirsiniz benim gibi :) Vw servisine gidip Scirocco ayak dayama derseniz 55 TL'ye alabilirsiniz..
 
sahibinden falan almayın alan bı arkadasımda gordum kagıt gıbı yaramaz yanı en ıyısı servıs
 
Octavia ayak dayama alın en ucuzu o.. Kendinizde yaparsınız(önceki aracımda kendim takmıştım).. ama servis sonra kıllık çıkartmasın diye serviste taktırmanızı öneririm..
 
Geri
Üst Alt