Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ayağınıza Sağlık..

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Dün elime uılaşan Vag-Com kablom ve 11.11.3 versiyonlu VCDS programım sonrasında Murat @mrtsnr den yardım istemek için aradığımda dru ben akşama geliyorum deyince geri çevirmedim tabiki, Bu arada muratla daha evvelden buluşacağımız konusunda sözümün bulunduğu Emre @batum u aradım baktım adam işten çıkmış zor zar eve varmış bide geleceği yolu bilmiyor üstelemedim..

Daha evveldende yakın dostum @leo54 Burak la irtibat halindeydim biliyordu kablonun geldiğini ve muratla emreyle olacak olan buluşmamızı.. ardından tak bir telefon Burak; "biz emreyle geliyoruz bişey lazımmı"..

Dört Arkadaş benim Eski; "yeni Evli", Şimdiki "Bekar Evimde" buluştuk..

sapa biryerde olduğu için Murat bayağı bir zorlandı özelliklede ikitelli ve altınşehirin keşmekeş trafiğinde TIR'larla geçen zorlu mücadelesinden galip geldi ve Siteye ulaştı.. Diğer yandan Emre, Burağın rehberliğine kendini teslim ederek bu konuda sıkıntı yaşamadı..

Evde çok güzel bir sohbet ortamının ardından otoparka inip güya benim VCDS ile araçların ek özelliklerini açacaktık.. Sağolsun Murat Eline aldı bilgisayarı ve teker teker hiç kimseyi kırmadan herkesin istediği tüm özellikleri açtı..

Bende Açılan Özellikler:

*Coming Home(zaten çalışıyordu) sislere yönlendirdik..
*Welcome Mode çalıştı (Stagingden değil)
*Buzzer Açtık iki defa açıp kapatmamıza rağmen sesini beğenmediğimiz için kapattık..
*Yakıt ihtiyaç ekranı (Ltolarak) açıldı
*RCD 310 artık geri viteste sensörlerin önündeki nesneleri gösteriyor
*Yağ ve Su sıcaklığını VCDS de okuyabilmemize rağmen Dot Matrix'e getiremedik
*Sesli Komut tuşunun iptalini yapmak mümkün şimdilik öyle bıraktık
*ayrıca bağlandığımız üç araçtada neredeyse sıfır araçlar olmasına rağmen muhtelif hatalar bulduk (sanırım araçlarla çok uğraşıyoruz, park ampülü ve plaka aydınlatma hataları) ve sildik.
*TCS aktif ettik.. (patinajda direksiyonu sertleştiren özellik)
*ESP ayarlarını inceledik tek tek gösterdi sağolsun @mrtsnr
*Burağın @leo54 arabada fren pedalı hassaslık ayarı yaptık (üçümüz noluyo lan diye kısa bir şaşkınlık geçirmedik değil çalışmayan araçtan garip bir ayar sesi çıktı)
*ABS ve fren sistemi ayarlarını inceledik.. ama değişiklik yapmadık..

Bu vesile ile dünkü gibi güzel bir akşamda Evime gelerek beni sevindiren Burak, Murat ve Emre Arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım;

Ayağınıza sağlık bidahaki sefere erken gelin yada hanımlarınızdan (kız arkadaşlarınızdan) kuvvetli bir izin kopararak gelinki Okey içinde vakit kalsın :D :eek:key:
 
Hadi gözün aydın. Bir çok özelliği açtırmışsın. Ne diyelim darısı başımıza :)
 
Şu özellikleri eklemeyi öyle istiyorum ki abi bir bilsen. Araçta bulunan ve etkin olmayan özellikler ne kadar saçma aslında bizim arabayada bağlanıp açılması lazım hiç bir şekilde zararıda yok .
 
Rica ederim abi, ne demek. Bu arada dediğin o kestirme yolu dönerken buldum. PO'nun yanında Tek yön tabelalı ufak bi giriş var orası dimi?

Onun haricinde TCS yazmışın o TSC olacak. (Torque Steer Compensation)

Fren Pedalı ayarını yapıyo dediğim Brake Bleeding "sadece Burak abinin arabada yaptığım" fren pedalındaki havayı alıyormuş. Eve gidince detaylı araştırmasını yapmıştım :) Burak abide denk geldi öyle o menü sonrasında sizlerde girmedim o yüzden yapamadık.

İşlemler gördüğün gibi basit, asıl önemli olan şarjı uzun giden laptop :) Sen içerdeydin ben anlatırken, benim laptop teknik verilerde 9 saat kullanım olarak görünüyor. İlk aldığımda 7 saat filan gidiyordu, şimdi de 5 saat civarı gidiyor. Ve yetmediği için hyper gibi bir ada sahip olan bataryası mevcut. 14 saate kadar pil ömrü sunuyor :) Kısmet olursa onu alıcam.

Ayrıca dün size kısaca bahsettiğim MFA+ ekranında VCDS programında görülen herşeyi görebileceğim konusu vardı ya. Onu şuan almış bulunmaktayım. 2 haftaya filan elimde olur diye düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa :)

Arıza ışıklarınızın hepsi "Led Aşkı"ndan dolayı :) Başka bir sorun yoktu aracınızda.

Bu arada gece çıkınca ilk defa o yolu öyle boş gördüm dayanamadım 1 tur daha attım geldiğim yerde :D Boş olunca cidden güzel viraj kasılıyomuş :)
 
Dün gece buluşmamızda her nekadar donsakta [MENTION=666]mrtsnr[/MENTION] sağolsun tek tek ilgilendi hepimizle sağolsun yanlız murat [MENTION=23824]batum[/MENTION] 'un dediği gibi avatarında sarısın harbiden kardeşim :D

bu arada [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] asıl biz teşekkür ederiz [MENTION=23824]batum[/MENTION] bilmediği yolları öğrendi :D
 
Hayirli ugurlu olsun abiler ogrendinizmi nasil yapildigini bakalim:)?olmadi ben murati bahcesehirde birgun rahatsiz edicem:)
 
[MENTION=666]mrtsnr[/MENTION] Dostum aracini camurlu vaziyette cok görmeye basladim haberin olsun :)
 
@mrtsnr Dostum aracini camurlu vaziyette cok görmeye basladim haberin olsun :)

Mikaille aramda bi problem olduğunu düşünüyorum. Ne zaman yıkatsam çamur yağdırıyo. Bende artık yıkatmamaya başladım. Dün yıkatsam mı diye çıkıcaktım vazgeçtim bugün yağmur yağmış. Korkuyorum artık yıkatmaya, bide vize dönemindeyim normaldir :D

Nerelerde görüyosunuz ki aracı :D
 
Geri
Üst Alt