Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Avrasya Maratonunda intihar

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
41
Avrasya Maratonu Sırasında Boğaziçi Köprüsünden 30 Yaşlarında Bir Erkek Saat: 10:10 sıralarında Köprünün Saray Burnuna Bakan Tarafından Atlıyarak İntihar Etti BirÇok İnsan Ellerindeki Telefon Ve Fotoğraf Makinalarıyla Denizde Yüzüstü Cansız Yatan Kişinin Fotolarını Çekmiş........
İntihar Eden Kişinin Cesedi Dolmabahçe Açıklarında Bulundu......
 
üzücü. 2009 maratonu tarihte artık intihar ile anılır
 
İntiharın hiçbir zaman anlamışımdır. Nasıl bir psikolojidir. Ne olursa olsun nefes alabildiğim için her zaman mutlu ve minnettar olmuşumdur. Elbette karşı tezle sunulacaktır lakin ne kadar kötü olursa olsun bence yaşamaya değer diye düşünüyorum. Seni beni çok kötü bir duruma sokan bir hayat yine aynı şekilde o inişi çıkışa çevirebilme şansınıda içinde barındırır.
 
nedenebilirki üzücü bir durum ne gibi sorunları vardı kim bilir
 
gazeteden okudumda 4 cocugu varmış bankaya olan borcundan dolayı intar etmiş yazıyor. yazık valla cok yazık. kendini düşünmüyorsan cocuklarını düşün.
 
Abi Akıl İşi Değil Tabi Adam Montunu Çıkarmış Atlarken Arkasına Biile Bakmamış Bu Show Değil Belli Ki Adam Koymuş Kafaya....
 
Bişeyler canına tak etmişki intihara kalkışmış vede etmiş..o psikolojiyi sadece yaşayan bilir bence..ne desek boş...
 
Geri
Üst Alt