Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aux girişli araçlarda bluetooth telefon çözümü

fnasif

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
5,482
Yaş
50
Eminim bir çok kişi çözmüştür ama ben daha geçen hafta çözdüm sayenizde. Geçen hafta aux telefon bağlantısı için kablo aldım. Telefon gelince aracın müzik sistemini Aux moduna alarak hoparlörlerden gelen aramaya dair sesi alabiliyorsunuz ve telefonu elinize almadan görüşebiliyorsunuz. Bluetooth yokluğu yüzünden hep sıkıntı çektiğim bu olay sayesinde çözüme ulaştım farkında olmadan.

Olay şu şekilde, bendeki cihaz iphone 3gs, bunu kablo ile araca bağlıyorum ve radyo dinliyorum yolda ilerlerken. Telefon gelince aux moduna alıyorum hemen, sonra telefondan sadece aramayı kabul ediyorum ve sesi hoparlörlerden duyabiliyorum. Elime telefonu almadan da görüşmenin keyfi ile sürüş güvenliğini arttırabiliyorum. Bu olayı bir çoğunuz kullanıyor ki bende sizlerden öğrendim. Sırf bu yüzden arabanın müzik sistemini değiştirmeyi planlıyordum ki artık gerek kalmadığını düşünüyorum.

Hatırlatma erbabında paylaşmak istedim. Sizlerin bu sistemle yaptığınız farklı uygulamalar varsa bunları da bilmek isterim.
 
Abi eko yapmıyor mu? Genelde öyle sıkıntılar olabiliyor o aux sisteminde. Hoparlörden gelen ses tekrar telefon mikrofonuna gidiyor ve karşı tarafı rahatsız ediyor. Olmuyorsa sıkıntı yok :)
 
evet eko yapıyormuş ama hiç yoktan iyidir. Ben rahat duyabiliyorum ve derdimi anlatabiliyorum.
 
biri yardımcı olabilir mi bluetooth şifresi ne cupra araçlarda .???
 
Acaba Blackberry içinde aynı kullanımı sağlayabilirmiyiz?
 
ben sağlıyorum tuncay sende çok rahat bi şekilde yapabilirsin ama tek kötü yanı telefon çalınca kulaklık moduna alman gerekiyo o kadar :)
 
bluetooth şifresi 1234

faruk kardeş belkin kit var media markta 100 tl süper bir çözüm bakmanı tavsiye ederim hem şarj hemde kit

FUL1_F8Z442qe.jpg
 
Geri
Üst Alt