Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aux girişi hakkında bilgisi olanlar..

mesahin02

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2011
Mesajlar
45
Yaş
43
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Arabamda madem mühendisler uğraşmış didinmiş bir aux girişi koymuşlar bende ayıp olmasın diye kullanayım diyerek bugün bir elektronikçiden bi kablo alıp kısa süreli bi heyecan telefon ile arabayı birbirine bağladım.İlkin müzik açayım dedim.Sol hoparlörden biraz hışırtı eşliğinde müzikler gayet normal çaldı.Bir de arama yapayım karşıdaki sesi hoparlöre veriyor mu acaba deyip denediğimde bu fonksiyonun çalışmadığını gördüm.Araştırdım aramalarla da kullanılıyormuş.Eğer olsaydı gerçekten çok kullanışlı olurdu bluetootha ihtiyaç kalmazdı.Bu konuda fikir verebilecek varmı acaba? neden kullanamadım ben?
Bu arada telefonum samsung s5620 monte
şimdiden teşekkürler..
 
mp3 çalar kullanıyorum ama hiç tlf özelliğini kullanmadım denersem yazarım burdan..
 
Ah be abim, senin yine AUX' un var, bende o var mı yokmu haberim dahi yok :S
 
Senin de inşallah aux girişi yanında bir de usb girişin,bluetooth un olur emre kardeşim :)
 
telefondaki müzikleri çalabiliyorsan görüşme de yapabiliyor olman gerek. biraz daha kurcala istersen.
 
bende samsung 5830 ACE var aux girişinden telefonu bağladıgımda arama yapıp aramalara cevap verebiliyorum
 
Seat ibiza neden aux yok .d sonradan aux baglayabiliyormuyuz?
 
Bende blackberry var..Aux girişine bağlayıp arama yaptıktan sonra kulaklık ibaresine tıklayarak sesin hoparlörden gelmesini sağlıyorum.yani onu bir kulaklık olarak görüyor,kulaklıktan ses ver demeniz lazım aramadayken(bazı telefonlarda direk otomatik olarak geçer bazılarında geçmez ondan).Siz de öyle deneyin,olacaktır.
 
Adaş doğru soluyor. Bende Nokia E72 varken cihaz aux kablosu taktıgımda direk algılayarak aramalarımı araca aktarıyordu kablodan. Ama şimdi blackberry var onda kulaklık tusuna basmak lazım oluyor tel üzerinden. Sesde cızırdı varsa kablo ile oynayın ya tam oturmamıstır yada kablo arızalıdır. Keyifli ve kullanıslı oluyor
 
5800xm dede aramalar sorunsuz hoperlore gidiyor :) birde AUX da 3 kademeli giriş gücü var. en yükseğe alınca ses daha canlı oluyor(ibiza mk5 orjinal radyo)
 
Geri
Üst Alt