Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Automechanika Istanbul 2011 07-10 NİSAN 2011

AHMET1907

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
815
Yaş
46
Automechanika Istanbul 2011


Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı
07 - 10 Nisan 2011, Tüyap, İstanbul



Fuarı 07-10 Nisan 10:00 - 18:00 saatleri arası ziyaret edebilirsiniz.
Automechanika Istanbul 2011 Yerleşim Planı

Automechanika Istanbul 2011 Katılımcı Listesi

Automechanika Istanbul 2011 katılımcı sayısıyla rekor kıracak
Avrasya'nın bir numaralı otomotiv yan sanayi fuarı Automechanika Istanbul, bu yıl fuar alanının üç ek yeni salonunu dolduran katılımcılarıyla rekor sayıda firmaya ev sahipliği yapacak. Otomotiv yedek parça üretiminin önde gelen firmalarından oluşan katılımcılar tüm dünyadan ve Türkiye'den karar vericilerle buluşacak.




Otomotiv sektörünün en dinamik ve geniş kapsamlı fuarı, Automechanika Istanbul, 7-10 Nisan 2011 tarihlerinde Istanbul'da düzenleniyor. Birkaç yıldan beri düzenli olarak kapsamını genişleten Automechanika Istanbul fuarı, bu yıl, kurumsal katılımcılara ve ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, Istanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde daha geniş bir alanda düzenleniyor.



İki kıtanın kesiştiği noktada, Avrupa, Asya ve Orta Doğunun merkezinde yer alan Istanbul'da otomotiv sektörünün en önemli kuruluşlarını bir araya getiren Automechanika Istanbul, otomobil üretimi, dağıtım ve tamirat alanlarında faaliyet gösteren şirketler için kaçırılmaması gereken bir fırsat .



Automechanika Istanbul'da sergilenen ürünler genellikle aşağıdaki beş kategoriden birinde yer almaktadır :

■Parça ve Sistemler
Aksesuarlar ve Tuning
■Onarım ve Bakım
■Servis ve Araç Yıkama
■BT ve Yönetim
Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover-Messe International tarafından iki yılda bir düzenlenen ve bu yıl altıncı kez gerçekleşecek Automechanika Istanbul fuarı, geçtiğimiz yıl 35 ülkeden 823 katılımcı şirket ve 102 ülkeden 32 514 ziyaretçiyi ağırladı. Bu yıl düzenlenecek fuar için standların büyük bir kısmı 2009 yılında fuara katılan şirketler tarafından önceden rezerve edildiğinden fuar kapasitesi 2011 başlarında tamamen dolmuş, bekleme listesi oluşmaya başlamıştı. Ek salonların faaliyete geçmesiyle bekleyen firmalar da fuarda yerlerini almaya başladılar. 2011 yılında katılımın önceki yılları kat kat aşması bekleniyor.

Bu yıl ayrıca Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın desteğiyle ağırlıklı olarak Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden çok sayıda satın almacı fuarda ağırlanacak.


Şirketce ordayiz bugunden itibaren, isteyen mailini yazsın davetiye mail atayim


__________________________________
 
Savaş arkadaşımızında sanırım orda xenon standı olacak
 
Salon : 6
Stand : B170

BEN cumartesi pazar orda olucam gelen olursa içeri sokabilirim

0536_716_93_54 Burdan ulaşabilirsiniz....
 
Biz katılımcı değiliz ama MAHLE bayisiyiz orda takılıyoruz.Alman Pavyonu 100 numaralı standa ziyaretlerinizi bekleriz.
 
Davetiye zaten sorun değil de, otoprakı ve trafiği berbattı, ama oldukça güzel bir fuardı, gezdim. Çinceden başka dil bilmeyenleri fuara neden yollarlar anlamam.
 
Haberim yoktu iyi oldu...............
 
Geri
Üst Alt