Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Auto Week Dergisinden LEON 2011 'in Gizli Test Fotoğrafları...

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Arkadaşlar eğer bunlar yayınlandıysa konuyu silebilirsiniz, ben forumda aradım ama bu fotoğrafları bulamadım ..AutoWeek Iphone uygulamasında gecen carsamba yayınlanmış...












 
daha iyi kamufle edilmisini gormedim hic. bi halt anlamadim..
 
Ne güzel yapıyorlar ya hiçbir yerini anlayamıyorum arabaların :D
 
Tek kapı gibi geli bana..Bir de bagaj bir garip ama kesinlikle yeni leon..Dergi çok geniş yazmış ama almanca bir kısmını anlayabildim..2011in sonunda piyasada olucakmış..Yani önden farlar resmi büyütünce çok sinirli bakıyor ibiza gibi..
 
Ama en azından silüetini gördük di mi? Bugüne kadar hep eskizler vardı..Şimdi gerçek canlı canlı yeni Leon yollarda...
 
resimlere yan bakmaktan zaten bişey anlamadım:)
ama inşallah güzel bişey çıkar ortaya..
paylaşım için teşekkürler kaan
 
bende laptopu yan cevırıp baktım resımlere.Çok iyi gizlemişler arka tampon cok dısarda duruyor orda bile hıle var heralde yada tavanda bişey var,arabanın hatları bellı olmasın dıye şişirmişler olabilirler.Farlarıda çok güzel olmuş iyi düşünmüşler , dönüşe duyarlı heralde =)
 
Geri
Üst Alt