Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Auto king mini onarım

SeFfAh

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
578
Yaş
36
Merhabalar

Auto king'e aracımı vermek istiyorum sağ çamurluğumda sürtme mevcut ve aracımın 1-2 noktasında anası babası belli olmayanlar tarafından oluşturulmuş çizikler mevcut auto king bunları mini onarım olarak karşılıyormu , yada karşılaması durumunda benden bir ücret istemesi durumu söz konusu yaptırım olarak bana dönermi bildiğim kadarıyla auto king yılda 3 kere ye mahsus aracda mini onarım yapıyor diye biliyorum , kaskoyu bozarlarmı bu durumda yada farklı şekillere maruz kalırmıyım acaba ?

bilgisi olan yada önceden bu tarz onarımı auto kingde yaptıran varsa yardımcı olabilirmi acaba
 
Kaskonuza bisey olmaz sigorta sirketinizle konusun anlasmaniz varsa sorun olmaz
 
Kaskonuza bisey olmaz sigorta sirketinizle konusun anlasmaniz varsa sorun olmaz

sigorta şirketimin anlaşması var , peki aracımın çamurluk ve çiziklerimi onarma işleminden sonra tramer vs gibi yerde bunlar şu tutarlı hasar diye karşıma çıkarmı acaba
 
10 cm yi geçen onarımlar koskodan karşılanmıyor diye biliyorum
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    90.5 KB · Görüntüleme: 14
Çamurluğun Fotoğrafı olsa daha net söyleyebilirdim mini onarıma girip girmeyeceğini ama mini onarım sadece bir parça için geçerlidir yani muhtelif yerlrinde varsa iki üç defa mini onarıma sokman gerekebilir ve tramerde çıkmaz ayrıca kaskodan talep ederler ücretini senden b, para almazlar fakat işçilik konusunda hangi sine yaptıracaksan önceden bir araştır derim bazıları çok iyi bazılarıda elllerine yüzlrine bulaştırıyorlar....
 
ben maltepedeki otoking e yaptırmıştım yaklasık 2 sene önce. ilk önce gidip gösteriyorsunuz sorunlu yerleri. onlar zaten olup olmayacagını söylüyorlar birkaç kriterleri var eziğin ya da çiziğin şu kadar çapta olması gerek vs. gibi ya da ücrete girecek yerleri kendileri önceden söylüyorlar. ama 2 3 ay sonrasına gün veriyorlar tek sıkıntısı o. benım gittiğim yerdeki işçiliği cok beğenmiştim açıkcası orayı tavsiye ederim.
 
Geri
Üst Alt