Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Australopithecus afarensis..

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Bilim adamları,

3.2 m yıl önce yaşamış bir tür olan Australopithecus afarensis'in tıpkı insanlar gibi dik yürüdüklerini kanıtlayan ayak kemiklerini bulduklarını açıkladılar. Açıklamalarında bilimadamları şunuda ekledi: ''Başta tahmin ettiğimizden çok daha insana benzeyen bir tür. Bulduğumuz çeşitli 49 kemik türü bunları gösteriyor. Yapısal olarak goril (ape) ile insan türü arasında...'' dendi.

Bulgulardan yola çıkarak bir Australopithecus afarensis canlandırması:


Uploaded with ImageShack.us
 
İlginçç :rolleyes: acaba evrim teorisi ile bi bağlantısı olabilirmi
 
Bende bunu merak ediyodum çok iyi oldu paylaştığın Alp. Kafamda hiçbir soru işareti kalmadı artık yazılım hakkında.
 
Bende bunu merak ediyodum çok iyi oldu paylaştığın Alp. Kafamda hiçbir soru işareti kalmadı artık yazılım hakkında.

Eklediğim kısmın (Dünyadan Haberler) 'in altında bulunan ibare :):

Ne yanlış yere eklediğimi nede yanlış birşey eklediğimi düşünüyorum..:)

Ülkemiz dışında tüm dünyadaki güncel haberleri buradan bulabilirsiniz
 
bu yenı b haber degılkı:) bundan 6 sene once bolume(arkeolojı) yenı gırdıgımde Arkeolojıye gırıs dersınde zaten bunu ogrettıler bıze:) Adamlar yenı haber dıye sayfa dolduryolar komık :)
 
bunların şehirli versiyonları var güzel ülkemizde zaten..
ekstradan araştırma için kasmaya gerek yok.. :D :D
 
Isın aslı evrım teorısınde gorılden flan gelme yoktur Lemur denılen afrıka savanlarında yasayan b hayvandan gelındıgı soylenır bu teorı ıcerısınde,nedenı de bu hayvanın afrıka savanlarında uzun kuyrugu sayesınde dıkılıp etrafı gorebıldıgının var sayılması ve zamanla bu dık durmanın ayakta durma seklıne donustugu kabul edılır,sonrasında Australopithecus un ortaya cıktıgı kabul edılır,evrım teorısının ozu budur Arkeolojıde.
 
Geri
Üst Alt