Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Audi Q7 nasıl bu hale getirilir?

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2023090

Son Sürat Ölüme Gittiler

Ankara'da iki lüks otomobilin yarış yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza, Eskişehir Yolu Ümitköy girişi 2432. cadde üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 06 BH 6047 plakalı araç ile plakası alınamayan ve olay yerinden hızla kaçan bir başka araç, cadde üzerinde aşırı süratle yarış yapmaya kalktı. Ancak 06 BH 6047 plakalı aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Başından ağır yaralanan bir kişi ile hafif yaralı araç sürücüsü 112 Acil Servisi tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası oto sürücüsü, yaşamını yitiren şahsın yanına gelerek "Kardeşime yardım edin, kardeşimi kurtarın" diye feryat etti. Kaza yapan sürücünün alkollü olduğu gözlendi. Araç çevresindeki bira kutuları dikkat çekti.

Görgü tanıkları, iki aracın trafik ışıklarından itibaren aşırı süratle hareket ettiklerini, diğer araçlara aldırış etmeden hızla ilerlediklerini ifade ettiler. 06 BH 6047 plakalı lüks aracın kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağacı yerinden söktüğü, metrelerce sürüklenerek trafik levhası direğine çarptığı belirtildi. Ağacın ve motorun parçaları ise kaza mahalinde geniş bir çevreye yayıldı. (CİHAN)
 
Yazık be kardesım yazık valla cok yazık bassazcaksınız ya bos alanda basın yada hıc basmayın
 
2 küsür ton olunca işler daha da kötüleşiyo tabii..
Allah rahmet eylesin..hiç uğruna...
 
allah akıl fikir versin yazık çok yazık
 
harbıden yazık
ne gerek var sanki
 
ankaranın çılgın çocukları işte. herkes bi hava uğrunda. bugun konya yolundada aynı şey oluyordu siyah type-r ile mini cooper s full alta bilkentin çocukları sağdan sola soldan sağa eğleniyolardı dolmuşcu fren yapmasa çok büyük bir kaza gelirdi akşam 5 trafiğinde. yazık cidden
 
Ben bu kazadan şunu anladım. Araba tank gibi de olsa yine de kağıt gibi parçalanıyor.
 
Geri
Üst Alt