Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Audi, kötü satışlar yüzünden A3'ün üretimini durduruyor !

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
Audi, geçtiğimiz günlerde bir dizel versiyonunu ABD pazarına sundu. Bu modelle de Los Angeles fuarında Yeşil Araba ödülünü aldı. Lakin global olarak satışları kötüye gittiği için Şubat ayı içerisinde üretimi durdurma kararı aldılar.

Edmunds'un dediğine göre, Vw'in Premium markası Audi, Ingolstadt'daki A3 üretimini Şubat ayının 15'inden itibaren 1 ay boyunca yapmayacak. Bu da yaklaşık 4500 ünitenin tamamen durması demek...

Audi ise bu konuda hurdayı nakde çeviren uygulamanın devreye girmemesinden ötürü parlamenterleri suçluyor. Lakin kazın ayağı öyle değil, 2004 ten beri piyasada olan A3'te temel olarak hiçbir büyük değişiklik olmadı. Sadece 2008 de hafif bir makyaj geçirdi.

Yeni model A3 yolda, yine de 2011 in ortalarına kadar satışa çıkması beklenmiyor. Bu da güncel A3 için zor 1.5 yıl daha geçirmek demek oluyor.

Kaynak : http://www.leftlanenews.com/report-audi-to-suspend-a3-production-due-to-slow-sales.html
 
Halbuki ülkemizde iyi gidiyor..Kasanın değişeceğini bile bile halkımız hala A3e devam diyor..
 
2004den beri aynı kasa ne bekliyolarki millet bıktı görmekten artık. bence bu tarz haberler palavra audi sanki bilmiyor mu 7 senedir güncellenmeyen kasanın az satacağını.
 
fiyatı tıpış tıpış düşürdüler ama zaten.. ;)
 
vay anasını cidden yol bilgisayarı yokmu emre 70.000 bin tl lik aracta? inanması cok guc:)

attraction donanımda standart değl bilmem kaçbin euro lk opsiyonla fonksiyonel direksiyon alırsan geliyor. buarada daha dün aldığım fiyata göre 81 bin TL ye 1,8 tfsi 120 bg a4 veriyorlar 70 bn liralık a3 e göre çok daha dolu bir araç.
 
A3'ü sevmememin o kadar çok sebebi var ki.. :D :D
 
Geri
Üst Alt