Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Atv safari ve mangal keyfi

cmi87

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
701
Yaş
36
Sayın Scw yöneticileri ve üyeleri unutmamak için buraya bu konuyu açıyorum.Eğer istenirse Atv'de safari yaklaşık 1 saat kadar ardından da mangal keyfi yapabileceğimiz bir yer biliyorum.Kurtköy tarafında.Geçen sene yapmıştım ve çok zevkli oluyor :) Tulumlar giyiliyor çamur içinde dağ tepe demeden tırmanıyorsunuz :)Ardından da Mangal ohhh misss :)
 
bu gokarttan daha keyifli olsa gerek.
 
Güzel fikir bunuda değerlendirmeye alırız, lakin yapıcak çok şey var, önce önümüzdeki organizasyonları atlatalım bunlarıda belli aralıklarla sıraya koyarız oturur konuşuruz. Bu arada Organizasyon bölümüne sadece yönetim tarafından kararlaştırılmış kesinleşmiş organizasyonların konusu bizim tarafımızdan açılır. Bu yüzden konuyu sohpet bölümüne taşıyorum.
 
Autodrom'da mı olucak bu peki..
orası ATV ile biraz tuzlu olur çünkü..
 
Açıkça söyliyim arkadaşlar biz geçen sene 7-8 kişi idik 1 saat atv safari üstüne mangal kişi başı 100 TL aldılar.Evet bana da pahalı geldi bu rakam ama konuşulursa aşağı çekilebilir diye düşünüyorum
 
yapılacak organizasyon listesi kabarıyor çok çalış scw çook
 
organizasyonları 6 aylık planlar halinde düzenlicez sanırım böyle giderse...:)
 
Geri
Üst Alt