Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ateşleme bobini - çıkma orjinal mi/ yan sanayi sıfır mı?

d_darko

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Tem 2010
Mesajlar
597
Yaş
43
Merhaba arkadaşlar. Ateşleme bobinini değiştirmek istiyorum da, sizce bunu çıkma ama orjinal olarak mı almalıyım, yoksa sıfır yan sanayi mi? İkisi de yakın fiyatlar. Çıkma biraz daha ucuz.
 
ben kaporta aksamı dışında parça takılmasından yana değilim abi yan sanayi olsun sıfır olsun
 
Gecen bakımda yanı gecen sene benım aracıma bır adet degıstı yetkılı servıste fıyatı 56 tl ıdı.
 
Gecen bakımda yanı gecen sene benım aracıma bır adet degıstı yetkılı servıste fıyatı 56 tl ıdı.

Sanırım aynı parçadan bahsetmiyoruz. Zaten bir tane oluyor bundan:
93e1_35.JPG
 
bence ne çıkma nede yan sanayi orjinalini al derim ama yok orjinal almam dersen az kullanılmış bir çıkma orjinal bulursan çıkma al derim. çünkü bence orjinal çıkma bile olsa yan sanayiden daha iyidir.
 
orjinal volkswagen parçası satan firmalara baksanız daha iyi olur. çıkma ne derece güvenilir olabilirki uzun süre kullanılmıştır takarsın 2 gün sonra bozuldumu olmaz bu iş. özel servisler orjinal yedek parçaların nerelerde satıldığını bilirler ama ben her zaman söylüyorum 3 kuruş fazla olsun serviste orjinal takılsın. çünkü serviste takılan parçanın kurallar gereği 2 yıl garantisi olmak zorunda aynı parça bir daha arıza yaparsa sorgusuz sualsiz değiştirmeleri gerekiyor. servislerin pahalı olmasının sebebide budur.
 
Geri
Üst Alt