Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Atatürk Anadolu Sigorta Reklamı

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
http://www.youtube.com/watch?v=ndibLVD89jU

Reklamı izlerken, gözlerimden yaş geldi. Memleketimin yüce halkının, saf ve karşılıksız memleket sevgisini sömürenler kahrolsun! Başka birşey diyemiyorum..

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:02 ----------

Nerde bu devlet diye haykıranlar da bir daha düşünür umarım bu reklamdan sonra..
 
Bu reklamda çok güzel bir reklam olmuş.Tüylerim diken diken oldu.İş bankası Haluk Bilginer ın oynadıgı reklamda çok güzeldi.O zamanlar ülkeyi dogal afetler zorluyormuş, şimdide hem afetler hemde ülkeyi yönetenler yıkmaya çalışıyor...
teşekkürler paylaşım için...
 
cok tesekurler ayberk
cok guzel yapmıslar gercekten
 
dün ilk izledim bu reklamı gözlerim yaşarmadı dersem yalan konuşurum
 
Sağolasın Ayberkim.Tükenmişliğin ve karanlığın içinden gözüken umut ışığı gibi geldi valla.
 
bunu turkıye ye vergı vermemek ıcın parasını yabancı banka hesapları vasıtası ıle yatırıp sonra bankalar batınca nerde bu devlet dıyenler... yıllardır ıstanbul un e5 lerınde cıleler cekıp metrobus hayalı gercek olup sonra fıyatını begenmeyıp metrobus yolunu kapatan gaza getırılmıs sahsıyetler .... yıllarca tekel kurumunda asgarı ucret ın 4 5 katını alıp hıc bı sey yapmadan oturan sonra bır gun ıslerı bozulup sıkıya gelınce kendılerını acındıran zıhnıyetler tekrar tekrar ızlesınler cok guzel bır reklam!!!!
 
bende duygu sömürüsü yapılarak bir sigorta şirketinin kazanacagı parayı arttırma cabasından öte değil.
 
Geri
Üst Alt