Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Astra mı FR mı?

Ranzhul

Kayıtlı Üye
Katılım
3 May 2017
Mesajlar
6
Yaş
34
Merhabalar.

Foruma yeni üye oldum, Seat formunda böyle bir soru sormak pek etik olur mu bilemiyorum ama yine de kullanıcısı olduğunuz için size danışma ihtiyacı duydum.

Aracımı sattım geçen hafta. Şuan baktığım iki araç var. Birisi Astra diğeri FR.

Astra K hb dizel otomatik 2016 model. 34binde. Dynamic paket. Üzerine bir extra paketi yok. Sunroof vs de mevcut değil. 84.000 fiyatı var

FR dsg 2015 model. 50binde. Koltuk ısıtma, seat sound, 18lik jant, görsel olarak marşpiyel lip vs var üzerinde. Yürüyen üzerinde herhangi bir değişiklik yok. 82.000 fiyatı var.

Kafama çok takılmış durumda. İkisini de beğeniyorum. Çok km yapmıyorum ama yine de yakıt üzer mi diye de düşünüyorum. Astra'nın Dynamic donanımı epey dolu. FR da yine güzel. Memurum öyle gazlama yanlama gibi aracı zorlayacak maceralar bana göre değil. Keyifli olsun severek bineyim kafamı ağrıtmasın derdindeyim. Siz olsanız tercihiniz nolurdu?
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
Daha yeni, daha düşük km de, dizel bir araç almak daha mantıklı geliyor sizin profilinize göre.
 
astra al. gerçekten müthiş bir araç. Arkadaşımda sedan var. hele dizel tadından yenmez.
 
2016 2017 biraz daha düşük km de bir FR olsaydı kesinlikle FR derdim ancak düşük km de bir 136 beygirlik bi dizel almakta mantıklı gibi görünüyor iki secenek arasında değerlendirecek olursak...
 
Yorumlarınız için teşekkürler. Bi sıkınıtı çıkmazsa astrayı alırım inş.
 
İlk ben diyeyim fr al :)


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Slm


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Slm mehmet01 Adana'da misin bende adanadan Mehmet:)


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kesinlikle frrrr;)


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt