Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aslanı fena vurdum

cihankeskin

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Eyl 2011
Mesajlar
20
merhaba arkadaslar, 7. ayında leonumla ilk kazamı hiç yapılmaması gereken şekilde yaptım, m.köyde kaldırımı hiç farketmeden döndüm ve marşpiyel ciddi şekilde göçtü.. sert bir bölüm oldugu için vakumla gelir mi bilmiyorum, iş çekiçlemeye kalırsa da çok uğraştırır gibime geliyor... bu konuda tecrübesi olan bilgilendirebilir mi acaba? kaskoyu da bozmak istemiyorum ne masraf çıkacak bakalım..
 

Ekli dosyalar

  • Fotoğraf0147-copy.jpg
    Fotoğraf0147-copy.jpg
    34.7 KB · Görüntüleme: 151
  • Fotoğraf0146.jpg
    Fotoğraf0146.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 143
karizma cizildi artık. uygun şekilde yapılır pek sorun yok
 
Vakumla çekilmez, Manyetik çekiçle alınır geriye, eski haline döner, güzel bi pütür ve güzel bi boya işçiliğiyle eski haline döner.. Üstelik alt malzemesi pütü olduğu için sanki hiç boyanmamış gibi görünür fakat boyadan ziyade göçüğün düzgün çekilmesi ve pütürün düzgün atılması gerekir Geçmiş olsun Macpiel olduğu için kafana takma, orası zaten bu durumlar için tasarlanmış bi bölüm kaportadan sayılmaz:eek:key:
 
geçmiş olsun. çok dert edecek bi bölüm diil
 
Geçmiş olsun. Vakum ile çekilmez orası ilk önce güzelce zımpara çekilecek boyası alınacak sonrada spot çektirme ile düzeltilecek. Bi macun astar boya cillop :) Görüşümü söylüyorum 200 lirayı gözden çıkart.
 
mini onarımı bi sor istersen kurtarırsa kaskoyu bozmadan yaparlar geçmiş olsun
 
çok fazla bir şeye mal olmaz. benim 2 marşbiel yok gibiydi aracı aldığımda, iç bükey olmuştu, eski haline geldi şimdi Allah beterinden korusun.
 
Geri
Üst Alt