Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Artık BAşakşehir Kayabaş/ıKiptaştayım

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Kısa Bir aradan sonra Kayabaşı kiptaşa zar-zor Olsada taşınıp artık burada yazıcam, bir taraftan 1 aylık evli olduum eşimden ayrı kalacaım için üzgün öbür yandan sizlere ve organizasyonlara yaklaştıım içinde buruk bir sevinç içerisindeyim umarım benim için hayırlı olur internetsiz geçen zamanlarda ne Facebook ne twitter aklımda hep SCW vardı nihayet kavuştum internetime kısmet olursa yetiştirebilirsem Cumartesi aksamki buluşmaya eşimle birlikte gelmeye çalışıcam hepinizi keyifli forumlar... En yakın zamanda Avrupadaki Arkadaşlarla mini bir buluşma yapmak dilegiyle :)
 
Gözüm hoş geldin. Umarım yeni yerinde mutlu olursun. Orada buluşmalar çok burada yok :(
 
Gözüm hoş geldin. Umarım yeni yerinde mutlu olursun. Orada buluşmalar çok burada yok :(

Sagol cigerim bu yönde çalışmalar düşünüyorsan bir iki adım da senden gelsin bi başladımı sonu gelir, Ben karstayken bile görüşecek arkadaşlar buluyordum:eek:key:
 
Hayirlisi olsun. Bulusma fotolarinda senide gormek guzel olacak
 
abı hos geldın evı nerden tuttun tam olarak kayabaşı konutlarından mı?yapabılecek bıseyım varsa yardımcı olmaya calısırm.
 
selcuk buluşma cuma aksamı

Abi biliyorum şimdi aydım duruma tekrar bi gözden geçirmem gerekecek bakalım çok istiyorumda şu işleri bi yoluna koyabilsem yarına genede söz verip mahçup olmak istemiyorum o yüzden isim yazdırmadım ama bi sürpriz yapmayı umut ediyorum:)
 
abı hos geldın evı nerden tuttun tam olarak kayabaşı konutlarından mı?yapabılecek bıseyım varsa yardımcı olmaya calısırm.

Hoşbuldum Kayabaşı kiptaştan tuttum evi çok sagol yücel kardeşim bitanesin sorman yeter:)
 
hoş geldin selçuk bir an önce eşine kavuşman dileğiyle Allah sabır versin
 
Geri
Üst Alt