Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arkanıza baktığınızda..

leoni

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
278
Yaş
45
merak ettim yolda aracınızla seyir halindeyken dikiz aynasından baktığınızda arkanızdan gelen :eek: hangi araç yada araçlar sizi etkiledi.

kalbur üstü arabaları işe karıştırmayalım..



ben başlıyım suv olarak infinity fx ler
binekte alfa nın 3 far tasarımlı arabaları (159,brera) hem çok güzel hemde sinirli bakıyorlar
 
süpersportlar, AMG ve M'ler dışında arkamda olup da yol vermemin gerekceğini düşündüğüm huzursuz olduğum hiç bi araba olmadı şu zamana kadar..
tuhaf bi cümle oldu ama öyle.. :D
 
2010 sti arka tampona geldımı bıxenonlar ve ****ob adamın canınıa sıkıyo ... aynı sekılde evo X ....
Ve AMG'ler ıle lambo cok morelımı bozuyo
 
mersinden istanbula dönerken aksaray şereflikoçhisar civarıydı herhalde bi m5 yakmış xenonlarını gelıyodu yanımdan geçerken şöle bi içine baktım 60 yaşlarında bi dayı alman plakalı m5 ile süsüzldü acayip canım sıkılmıştı:D
 
aynadan bakıldıgında en cezbedici görüntüye sahip araba bence audi

ledleri bitiriyor olayı
 
beni leon cezbediyo bir geliyo arkadan hele xenonluysaa
 
normal trafik kuralları limitlerinde giderken arkadan aşırı hızla gelen her kamyon otobüs kamyonet tır tarzı araçlara uyuz olmuşumdur.
 
ben genelde arkadan gelen araçların markası neymiş derdine pek düşmem. onun yerine ne gibi bir tavır içinde nasıl sürüyor ona bakarım.
 
Benım canımı sıkan trafıkte kendısı ıle oynasıp dalga gectıkten sonra e5' e cıktıgım anda arkamdan balına gıbı gelen Bmw 740 olmustu :D
 
Geri
Üst Alt