Üyelerimizin Albüm Fotoğrafları

  1. Ataşehir

Arkadaşlar lütfen yardım ?

Konu, 'Altea' kısmında joeblack tarafından paylaşıldı.

  1. joeblack

    joeblack SCW Üyesi

    56
    5
    8
    arkadaşlar bugün arabayı çalıştırdım devir, hararet, ve KM göstergeleri çalışmıyor. diğer bütün göstergeler normal ama bu 3 ü çalışmıyor. ustaya gösterdim cihaza bağladı burda anormal bir durum gözükmüyor dedi yani bende baktım değerler gönderiliyor çalışmıyor. dedim sigortası felan yokmu yok dedi sökmemiz lazım dedi. hafta içi gel bi sökelim dedi. varmı böyle bir sıkıntı ile karşılaşan yardımlarınızı bekliyorum ?
     
  2. tugra kazım

    tugra kazım SCW Üyesi

    5.106
    2.210
    113
    hararet müsürünü kontrol ettirdinizmi ondan olabilir gecen forumdan bi arkadasında benzer bi sorun vardı müşür ve baglantı lehimlerinde sorun cıkmıştı genede sökülüp bakılması en dogrusu:eek:key:bide hararet göstergeniz bi calısıp bi calışmıyorsa termostat ı kontrol ettirin 25 -30 tlye degişiyorlar
     
  3. joeblack

    joeblack SCW Üyesi

    56
    5
    8
    saol dostum. sabah kalktım arabayı çalıştırdım çalıştı herşey normal anlamadım gitti sorun gitti. :)
     
  4. tugra kazım

    tugra kazım SCW Üyesi

    5.106
    2.210
    113
    o halde gene tekrarlarsa dedigim sorunla alakalıdır söktürmeye gerek yok hararet müşürü veya termostatı degiştirin :eek:key:
     
  5. Çöllü

    Çöllü FORUMDAN UZAKLAŞTIRILDI SCW Üyesi

    4.805
    3.977
    113
    geçmiş olsun:eek:key: ama genede bi baktırın..
     
  6. joeblack

    joeblack SCW Üyesi

    56
    5
    8
    saolun arkadaşlar...
     
  7. REİS38

    REİS38 SCW Üyesi

    6.334
    1.469
    113
    sorun tamamen soğuklardan kaynaklanıyor ve ısı değişikliklerinden kaynaklanıyor araç içinde nemlenmeler olabiliyor nadirende bu saat bölgesinde oluyor saat çalışarak ısınında veya üzerindeki nem bir şekilde gidince normale dönüyor şu an çalışıyorsa hiç bir sorun yoktur,,,
     
  8. joeblack

    joeblack SCW Üyesi

    56
    5
    8
    Valla bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyor ama olabilir 5 derecenin altına düşünce çalışmıyor anlamadım gitti ne yapayım arkadaşlar ?
     

Sayfayı Paylaş