Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

arkadaşlar size zahmet bi bakarmısınız.

whiteline-XL

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Haz 2010
Mesajlar
1,633
Yaş
38
arkadaşlar kardeşime 2011 model sıfır km. fiat punto evo 1.3 multijet active aldık. duyduklarınız kadarıyla,bildiğiniz kadarıyla,tecrubesi olanlar araba hakkında bizi biraz aydınlatırmısınız saygılar.


bu arada kardeşimin sorusu:

abi bende punto ile seatclubworld forumuna uye olabilirmiyim acaba?

benim cevabım:

sanırım olabilirsin ama önce forumdaki dostlarımızada bir danışalım bakalım başka marka araç ile kayıt olabiliyormuyuz.

ilk arabası olduğu için baya bi heyecanlı. arabasını yılbaşından sonra teslim edecekler malum vergi muhabbeti. cevaplarınızı bekliyorum.
 
Tabikide olabilir sitede kız arkadaşım üye ve yarisi var D:
 
serhan uye olabılır tabıkıde kardesın ıllakı seatı olcak dıye b kaıde yok :)
 
Bana teşekkür etmenize gerek yokki :D sitenin kuralı ;)
Şimdiden hoşgeldi
 
bende bilgilerinin girişini yapıp nickini aldık arabasının rengi siyah olduğu için the blackline istiyordu. the blackline nicki onun nicki. ben de gittim arabaya bakmaya benim baya bi hoşuma gitti araba. ama o da farkında ki bizim arabaların kesinlikle yerini tutmaz. neyse hayırlısı olsun bakalım. arabayı almadan daha çelik jantlarına ve kapı kollarının kromlarına bakmaya başladı bile. bu adam yakında beni geçerpuhaha...
 
tabiki üye olabilir :)
hayırlı olsun araç gule gule kullanın :)
 
İlerde bocanegraya geçecekse gelsin:D:D:D
Araç hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

xx
 
bizimde niyetimiz öyle bişiler. bocanegra olmazda belki 2 sene sonra leon 2.0 tdi fr olur inşallah. şimdi bu arabada biraz kendini geliştirsin bakalım. teşekkur ederiz.
 
Geri
Üst Alt