Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arkadaşlar Motorine Fahiş Bir Zam Geliyorr !!!

Sadece terbiyesizlik diyorum başka birsey değil..
 
ben yağdırıyorum..ne gelirse ağzıma
 
Böyle giderse büyük olasılık aracı satarım.1.2 motor ufak bişi alırım ben gece gündüz çalışıyorum ve böyle şeylere çok para vermek çok zoruma gidiyor.Yazıklar olsun sırf benzin motorin için değil her anlamda.
İşsizlik zammıymış bilmem neymiş.Allah bunların ne belası varsa versin misli misli versin.Çok kızıyorum çok.Yazık değilmi bu millete.:mad::mad::mad::mad:

xx
 
artık her sabah benzine yada motorine zam geldiğini duymamak için radyoyu bile açmak istemiyorum... :)) resmen sömürge hayatı yaşıyoruz.... maaşımıza yaptıkları zam %4 ama geri aldıkları paha biçilemez :)))
 
arkadaşlar lütfen bana kızmayın 1.6 benzinli leon sahibiyim bunu da bilin ama....bu zam haberleri beni o kadar mutlu ediyor o kadar mutlu ediyor ki inanın bana benzin 2 liraya inse o kadar sevinme ihtimalim yok...bu iktidarı da hükümeti de kesinlikle sevmiyor nefret ediyorum ama şu an deseler ki benzin 10 tl varya gider bu sefer oyumu gözü kapalı atarım....adamlar milleti test ediyor analarını ağlatsak ta bakalım oy veriyolarmı çünkü verirse bu millet o zaman gözü kapalı itahata başlamış demektir daha üstün ihanet vede satışlara devam edecekler de ondan...aslında bu adamlara oy veren çoğunluk dolmuş minibüs kamyon taksi tayfası....vermeyenlerden özür dilerim....ama veren abilerim bu adam ülkeyi kurtaracak diyo itahat ediyosunuz ya yoooookkkkkkkkk öyle yağma öyle bedava vatan sevgisi olmaz!!!!!!!!!esas şimdi siz taşın altına elinizi koyacaksınız şimdi !!!!!!!!!!!siz arabanızı yenileyin çok kazanın diye ülke batsın mı????????bence esas zam mazota gelmeli......haaaaaa neden çünkü bu adamları seven tayfa o tayfa da ondan!!!!!tekrar diyorum oy veren araç emekçileri fedakarlık sıra sizde markette manavda mağazada sabit esnafta memurda değil sizde mazot 4-5 lira olmalı ki oy veren o tayfa vatana daha iyi hizmet etsin....herşey iyi hizmet için...bakın sakın ha mazot 5 tl olursa falan oy vermemezlik etmeyesiniz ayıp olur sonra daha kıbrısdan vede güneydoğudan kurtulacağız bak yanlış yapmayasınız haaaa....saygısızlık yaptığım suçsuz insanlardan özür dilerim....
 
Arkadasim viyanada okuyor orada akaryakita zam diye bisey bu siralar gundemde bile degilmis bu libyadaki olaylar gliba tek bizi etkiliyor
 
aslında bizide etkilemeyebilir... ama bence bizimkiler daha fazla zam yapıp daha fazla vergi alabilmek için fırsat kolluyorlar....
 
Cebimizdeki de , kazandığımız da , tekrar devlete gidiyor. Yazık cidden yazık... Kimse geleceğine yatırım yapamayacak mı bu ülkede ? hep birileri ve yandaşlarımı keyfini sürecek memleketin ?

Sevgi dolu , Pırıl pırıl milyonlarca insanımız var çok daha iyisini çok daha fazlasını hak eden , Allah Büyüktür , görür elbet !!
 
Geri
Üst Alt