Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ArkadaŞlar 2008 elegance full mu? Yoksa sİgno mu?

rasit03

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eki 2011
Mesajlar
14
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar.. uzun zamandır araç araştırıyorum ve ibiza da araştırdığım beğendiğim araçlardan.. internette gördüm ve çok beğendiğim bi araç araç var ama ilan da full yazıyor ama signolar daha dolu geldi bana..

Seat Ibiza 1.4 Elegance 2008 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 60135466
Araç bu arkadaşlar sahibiyle konuştum samimi bi amcaya benzeyor.. araç hakkındaki yorumlarınız benim için çok önemli gerçekten.. araçı fotolardan çok beğendim ve çok heveslendim.. ama dolusu olan bu değil mi? ayrıca bu araç 100 beygir sahibi ruhsatta 75 kw yazmasını beygir olarak anlamış.. eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.. kredi çekip ona göre alacağım araçı..
 
Öncelikle kendinizi üyeler bölümünde tanıtırsanız seviniriz forum olarak:)
Diğer hususa gelince en full ibiza stylance olandır ve 80hp dir .

xx
 
Teşekkür ederim engin ilgin için.. araçında güzel olmuş güle güle kullan.. benim merak ettiğim bu araç aslında.. 1.4 101 bg nasıldır? fiyat uygun mu? araçın özellikleri nelerdir? birde bu araç en dolu olan değil dimi? bundan bu model de daha dolusu var mı? merak ettiklerim bunlar? çok teşekkür ederim
 
Raşit öncelikle hoşgeldin.. En dolusu olan o değil malesef, en dolu donanım stylance donanımdır, yani benim arabam :D full olarak signo donanım adıyla 2006 ya karardı 2006 dan sonra ise stylance oldu.. O araç 1.4 100 beygir zaten..
 
peki bu aracın performansı ve yakıtı nasıldır? eklediğim araç bu fiyatı eder mi? düşünceleriniz nelerdir? biraz bilgi verirmisiniz? alınır mı bu paraya? bir de araçın plakası tramerden sorgulattım bir hasar var diyor.. sahibine belirttim bunu oda araç parak halinde iken sol çamurluğu birisinin çizip kaçtığını söyledi orayı kaskoya boyatmış boyamaya 350 milyon istemişler oda satma düşüncesi olduğu için kaskoya boyatmış o bölgeyi.. fikirleriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli teşekkürler
 
Geri
Üst Alt