Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ArkadaŞlar Ödeme planimi yaziyorum acİl yardim:(alinirmi leon fr 1.4 tsi

ertuğrul

Kayıtlı Üye
Katılım
7 May 2011
Mesajlar
154
Yaş
35
arkadaşlar aşırı kararsız kaldım lütfen yardım edin
pazarlıkla leon fr 1.4 tsı opak renk sunrofsuz 45 e anlaştım ödeme planı 11 peşin 48 ay çarpı 950 lira sizce verilirmi??
aylık gelirim 2000 lira araç pazartesi geliyor çok kararsızım yardım:(

skoda fabia rs den vazgeçtim leonu sürdm tamadır bu dedim çok sevyrm 5 sene en az satmak aklımda yok bile yorumlarınızı bekliyorum
 
2000 tl den baska gelirim yoksa birde ev gecındırıyorsam ben maasımın yarısını baglamam bır arabaya.cunku bunun benzını var bakımı vergı vs.. ama ek gelırler var bırde bekar babamın evındeysem alırdım :)
 
arabanın masraflarıda var unutma kaskosu benzini bakımı aylık üst üste 500 de onun için düşün taşın sonra zor durumda kalma
 
bekarım şu an bayburtta astsbm birlikte kalyrm ek gelir yok arkadaşlar arabayı o kadar çok sevyrmki nerdeyse alcam kafam karışık:)
 
2000 liranın 1000 lirasını arabanın sadece taksidine ayırmak bana çok mantıklı gelmedi.
Bunun;kasko,sigorta,alım-satım,vergisi,benzini,bakımı gibi ekstralarıda var.Kendi gideriniz vs sı cabası.
Kısacası araba varsa birazda cepte para kalsın ki daha bi tadı çıksın.Sıkıntı içinde araba sahibi olmak inanın hiç keyifli oluyor şahsen:)
Bi araba için bu kadar kendinizi sıkmayın ilerleyen yıllarda değiştirirsiniz olur biter.

xx
 
bende daha öğrenciyim ama büyüklerimizden duyup öğreniyoruz ne yapabiliosan ne alabiliosan bekarken yapılır derler şimdi alamazsan ilerde alamazsın ne istiosan al kardeş aklın kalmıcaksa ilerde bu leonu aldıktan sonra kaç kere daha gelcen sen 2000 liranın yarısıyla taksit ödeyip yarısını düşünüon millet asgari ücretle ev geçindirio ssende birşekilde ödersin taksitlerin bittiğinde de arabana bindiğinde "bir ohh be "dersin yeter:D
 
Ertuğrul kardeşim 4 sene kısa bir zaman değil bunuda düşün
Arabanın yakıtı vergisi bakımı ekstralar hep var zorlanirsan ve satarsan
Cok zararın olur madem 10 liran var 20 lirada kredi cek ikinciel al sıfır şartmi
 
950 ciddi rakam peşinatın biraz daha olsaydı keşke
 
Geri
Üst Alt