Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arda Turan Barcelona Kadrosunda ilk 11'de Başarılar Arda Turan!!

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
MUHTEMEL 11'LER

BARCELONA
Marc Andre Ter Stegen
Aleix Vidal
Gerard Pique
Javier Mascherano
Jordi Alba
Sergio Busquets
Arda Turan
Andres Iniesta
Neymar
Luis Suarez
Lionel Messi

ESPANYOL
Pau Lopez
Javi Lopez
Alvaro Gonzalez
Enzo Roco
Ruben Duarte
Papakouli Diop
Joan Jordan
Hernan Perez
Marco Asensio
Victor Alvarez
Gerard Moreno


Karşılaşmayı Türkiye'de yayınlanmayacak. Ancak uydu üzerinden karşılaşmayı naklen yayınlayacak kanallar belli oldu:

Arena Sport 3 HD (cro), beIN Sports FRANCE 2 / HD, beIN Sports MENA 13 HD, beIN Sports MENA 3 HD, bTV Action / HD, Canal Partidazo / HD, Canal Sport (poland) / HD, Digi Sport 1 (rom) / HD, EuroSport 2 Sweden / HD, Irib Varzesh, Sport 1 (israel) / HD, Sport TV3 (portugal), TV3 Sport 1 (den) / HD, Ziggo Sport Select HD (ned)

Arda Turan’dan ilk maçı öncesi anlamlı mesaj!
Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona formasıyla çıkacağı ilk maç öncesi Instagram hesabından anlamlı bir mesaj yayınladı. Kral Kupası’nda Espanyol ile oynayacakları maç öncesi Barcelona’da 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilen ve ilk 11’de oynaması beklenen Arda Turan, maç öncesi Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. İsra suresinden bir ayetin mealini paylaşan Arda Turan mesajında ise, ’’Sevdiklerimden tanıdığım tanımadığım herkesten o kadar güzel mesajlar, dualar aldım ki görüyorum, duyuyorum hepsine cevap veremesem de çok mutlu oldum. Böyle hissetmek hayatta bir çok şeyden daha değerli. Hepiniz sağolun varolun, eyvallah... Hayırlısı..." ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR
 
Geri
Üst Alt