Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arakadaşlar kismetsizmiyim ?

sermet34

Kayıtlı Üye
Katılım
16 May 2013
Mesajlar
118
Yaş
38
herkese merhabalar;

Arkadaşlar sizlerle son haftada yaşadığım enteresan olayları anlatacagım.

2008 yılından beri 2003 Leon 1.6 16v kullanıyorum.. Bu yıl artık değiştirmem gerektiğini düşündüm.
Piyasası 21 22 falan.. Neyse.. Emişteminde 1999 Sienası vardı.. Bana verirmisin 18 e dedi.. Aracım 95,000 Km de
tertemiz ve butun bakımları yapılmıstı (Trıger-Baskı Balata- v.b.) Neyse eniştem yabancı degıl sonucta dedım ve 18 e verecem sana dedım. Normalde baskasına vermem cok ısteyen oldu servisteki ustada her gıttıgımde sat bana dıyıp dıyıp duruyordu..

Bende yenı kasa almaya karar verdım.. Enıstemde hemen aracını satısa cıkardı ve oda bır arkadasına sattı aracını 9.500 TL 'ye uzerıne kredı cektı ve 18 e tamamladı.. Aracları teslım etme gunu geld cattı.. Yol kenarında duruyorduk serviste!! benım aracımı kontrole sokmustuk.. (SERVIS E-5 Kenarı) onun aracıda yol uzerındeydı (sıena) fakat e-5 te degıldı... Öküzün biri broadway ile yolda hakımıyetını kaybedıp enıstemın arabasına vurdu :(( Babamda o anda araba yanıdaydı ve hafıf ayaklarına darbe aldı oda yaralandı.. Cok şükür iyi birşeyi yok.. Eniştemin aracın sol kapısı ve sol camurlugu degısecek şimdi.. Alacak adamda halıyle caydı satıstan.. Sonra o kargasada karakodu hastaneydı servisti derken ( benım leonun) ruhsatı kayboldu.. Haydaaa gıttım 250 lıra bayıldım ve ruhsatımı yenıletme talebınde bulundum.

bu nasıl bir kısmetsızlıktır anlamadım..

Kaç gundurde araba arıyordum ve bulamıyordum.. Demekkı herseyde bır hayır varmış.. Fakat enısteme, ruhsatıma ve babamın ayagına cok uzuldum... Eniştemde aracımı cok ıstıyordu.. Cunku sıenadan ınıp Sıgno Plusa bınmek ona mercedese bınmek gıbı gelecektı..

Boyle bı talıhsızlık yasadım ve malesef arac alım ıslemınden vazgectım suan cok sogudum arabalardan.. Duran arabaya adam gelıp vuruyor 140 mılyar lık araba olsa haybeye 50 mılyar hasar kaydı ıslenırdı arabaya..

Allah sızlerı dıkkatsız söforlerden ve kazadan korusun..

Allaha emanet olun..
 
geçmiş olsun kardeşim..Daha hayatında bu ve buna benzer çok olay gelir geçer ALLAH beterinden korusun
 
gecmıs olsun hayat boyle bısey yapıcak bısey yok bız ne kadar korusakta sakınılan goze cop batar mısalı
 
çok geçmiş olsun ama araba herzaman risk
 
Çok geçmiş olsun ben hep bu durumlarda bunda da bir hayır var derim Allah beterinden korusun...
 
çook çok geşmiş olsun kardeşim kısmette aslana binmeye devam varmış kafayı fazla yorma biraz ara ver soğusun olay sonra tekrar girişirsin ama sana bir tavsiye aracını satıp parayı eline almadan yeni araç bakma
 
allah beterinden korusun kardeşim
 
Geri
Üst Alt