Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Arada R var (Asker olacak arkadaşlara ithafen) :)

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
41
Tabura yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak bir konusma yapacagini belirtmis. Bütün askerler toplanmislar ve komutan baslamis konusmaya: "Bugün tanismak için sizleri buraya topladim. Benim adim Ahmet, soyadim Kirç. Yeniden
söylüyorum, Kirç. Arada R var. Sakin ola diliniz sürçmesin çok fena yaparim.
Herkes iyice ezberlesin hata istemem! Askerler dagilmislar ve herkes "Arada R var, arada R var," diye içinden ezbere koyulmus. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas oldugunu göstermek için sagda solda gördügü askere soruyormus:
"Sen!"
"Emredin komutanim!"
"Soyadim ne benim?"
"Kirç komutanim!"
"Aferin! isinin basina!"
Komutan böyle böyle her gün bir kaç kere soyadini soruyor ancak kimse sasirmiyormus. Laz ise bu konuda çok sanciliymis. Ya bir gün piyango kendisine çikarsa ve sasirirsa diye daralip dururmus. Nihayet bir gün tören esnasinda komutan aniden arkasina dönmüs ve Laz'i isaret ederek "Sen! Soyadim ne benim?" diye sormus. Laz heyecandan konusamiyor, nutku tutulmus. Yaprak gibi sallanmaya baslamis. Komutan gayet sinirli: "Sana söylüyorum, yanit ver, asabimi bozma!"
Hemen arkasindaki arkadasi bakmis Laz'in basi belaya girecek hemen fisildamis:
"Arada R var, arada R var..."
Bunun üzerine Laz yanit vermis: "Gört!..."
 
son zamanlarda en çok güldüğüm bu oldu..
 
volkan iyice havaya girmiş yahu:D:D
 
evet ya çok güldüm buna paylaşmak istedim askerler böyle şeyler yaşayacaklar tabi :)
 
Geri
Üst Alt