Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracın üzerinde sarı noktalar yardım lazım

wanted0000

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Haz 2013
Mesajlar
35
Yaş
32
merhaba arkadaşlar 2011 beyaz leon un özellikle tavanında binlerce sarı sarı nokta var. sanıyorum bir agacın altında durmasından dolayı oldu. aracı yıkattıktan sonra farkettim. aracı yıkattığım yer 1 numara çizik giderici + cila ile geçer dedi. oraya güvenmeyip vw servisine gittim. servis müdürü pasta + cila dedi. 400 tl istedi.

internette araştırdım pasta zararlı vs diyenler var. iyi uygulanmazsa sıkıntı olur diyenler var. açıkcası ben korkuyorum.

sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

bunu şampuan vs ile çıkartmanın bir yolu yokmudur?
 
Sari lekelerin recinelerin demir tozunun en guzel cozumu kil uygulamak.arabanizi yikadiktan sonra kil ile o bolgelere uygulama yaparsaniz%100 sonuc alirsiniz.youtube dan serayli videolari izlerseniz uygulamayi da hemen cozersiniz..
 
geçmiş olsun...
kil en mantıklısı...netten bi araştırın
 
Arkadaşların da dediği gibi kil böyle durumlarda bayağı işe yarıyor. Fakat kaliteli kil bulmak problem olabilir. Kullanan arkadaşlar iyi bir marka tavsiyesinde bulunurlar.
 
bu ürün kesin işe yarar mı hocam_? türkiyede nerden alabilirim?

Tekzenden ben bir ara "bug&tar remover" içerikli bir ürün almıştım. Bu zift reçine sinek böcek türü şeyleri o kadar güzel çıkardı ki epey hoşuma gitmişti. Marka tam hatırlamıyorum ama yüksek ihtimal turtle wax idi. Hatta evde hala var. Müsait bir zamanda bakıp ne olduğunu yazayım. Foto da atabilirim.
Yakından çekilmiş bir foto koyma şansınız varsa daha iyi yorum yapabiliriz.
 
Güneş görmeyen bi yerde tavanı tinerli bez ile güzelce silin. Üstüne boyacıların macun çekerken kullandığı çelik tarzı birşey varsa onla minik minik kazıyın çıkmayanları.. Üstüne bi kat daha tinerli bez geçin ve bol su ile yıkayın ondan sonra. İşiniz bittimi bide aracı yıkatın hiç birşey olmaz..

Defalarca kaportamın üzerine dökülen şeyler yüzünden tiner kullandım boyamda hiç bir sıkıntı olmadı. Ama tinerden sonra bahstetiğim uygulamaları gerçekleştirdim hep
 
aracındakı ler agactan dokulen vs bı sey degıl !!! eger sayısı fazla ıse !! epoksi boya dır epoksi boya 100 metreye kadar tanecıkler halınde dagılan bır boyadır !!! tıner ı arka sıraya al cunku tıner plastık akasamların anasını beller !!! oncelıkle gazyagı dene gazyagıyla sıl cıktıgını goreceksın !! egerkı cıkmaz sa kesınlıkle pasta cıla deneme cızıyor kil al kil biraz pahalı oncelıkle gazyagı onerdım... bu arada gazyagınıda plastık parcalarda dıkkatlı kullan
 
Geri
Üst Alt