Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aracım pert oldu :(

memox

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2012
Mesajlar
313
Yaş
36
2006 İbiza Otomatik vites (hemi de tüplü) siyah davşanım perte ayrıldı. (Kasko AXA'dan)

Geçtiğimiz günlerde validem araçla seyir halindeyken tansiyonu düşmüş, aniden kaldırıma çıkıp çalılıkların arasında durabilmiş. Hmn gttim olay yerine. Annemin durumu iyiydi. Araçta da bir sıkıntı yoktu. Sadece ön akslar kırılmış. Sağ teker jantı ezilmiş bi de yağ akıyodu altından. Tampon bile iyi durumdaydı yani.

Çekici ile en yakın yetkili servis olan Bursa Doğuş otoya çektirttim. Ama ne yazıkki doğuş oto tüplü almıyor. Oradan tüpçüye gidip tankı söktürttüm. Otogazcının dediği "abi pert ederler çünkü alttan traşlamış arabayı". Derken geri Doğuş otoya getirdik. Yetkililer baktılar. 13.000 TL malzeme fiyatı çıktı. Aracın piyasası 22 - 24 civarı. Kaskoda 19.500 görünüyordu. 1.100tl' de tüp görünüyor. Kısa bir süre sonra exper bakıp pert işlemi başlatmış. Firmadan aradılar. Bir sistem varmış. Her kasko firması orada yazana göre verebiliyormuş. O sistemde benim aracım en fazla 18.972 tl görünüyormuş. (Nisan 2013den beri böyleymiş). Adamlar "en yüksek fiyatı verebiliriz çünkü aracınız km'si düşük ve temizmiş" dediler. Yani 18.972tl. Derken ben tüpü hatırlatınca onu da eklediler ve TOPLAMDA 20.072tl fiyat söylendi. Kabul ettim. Ben evrakları daha gönderirken de hemen para yattı. Valla şaşırdım gayet hızlılardı. AXA bu konuda iyiymiş. Tavsiye ederim.

Tabi içim yandı. Araç 87.000 km ve 90bin bakımını yeni yaptırmıştım. Yani 650tl bakım masrafı falan vardı. Triger vs. bir sürü şey değişmişti. Piyasaya bakıyorum aynı yılın aynı paketin daha yüksek kilometrelisi bile 23-25bin civarı. Birazcık içim yandı bunları düşününce. Şimdi 20.000'e aynısını bile alamıyorum.

Ama ne olursa olsun cana geleceğine mala gelsin.

Şimdi yeni kasa ikinci el otomatik vites İbiza'lara baktım 40bin civarı fiyat görünce korktum açıkçası...
Galiba gidip 20-25 arası olan başka marka araba alacağım gibi :(
 
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Arabada olsa acımayacaksın. Kendine bakacaksın. Sen arabaya bineceksin. Araba sana değil :)
 
Çok geçmiş olsun annenize bir şey olmamış çok sevindirici. Sigorta şirketleri yeni yasalar ile çok fazla kandıramıyorlar ve axa bu işin en iyilerinden birisi zaten umarım güzel bir araç bulursunuz. Çok geçmiş olsun tekrardan
 
Geçmiş olsun kardeşim... Validen de bir şey yok ya... gerisi önemli değil... araba her zaman alınır... üzme kendini...
 
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın


HAYIRLISI BE GÜLÜM ;)
 
Çok geçmiş olsun. Kısa ve öz, cana geleceğine mala gelsin. Canınızı sıkmaya değmez.
 
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın kardeşim
 
Geri
Üst Alt