Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracım masraflı.tüm sorunlarını yazıcam.yardımlarınızı bekliyorumm

durdu_38

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ara 2011
Mesajlar
21
Yaş
32
01 model stella leon'um var. çukurlarda çok sarsıyo araba.. nedeni amortiisörlermidir.yeni amortisör taktırsam normal konfora kavuşabilirmiyim.? önceleri direksiyonum yarı hidrolik gibi sertti.ilk çalıştırdığım zaman gayet rahat oluyodu ama 5 dk sonra sertleşiyodu.ayrıca dün maça gitmiştim giderken bi sorun yoktu maçtan çıkınca bir baktım arabamın altı tamamen hidrolik yağı olmuş.direksiyon çok sertleşmiş olduğu yerde dönderemedim.. hareket edincede zor dönüyodu döndüğündede ses çıkıyodu. hidrolik kutusunu yeni değiştirdim. borusumu patlamışdır sizce ve maliyeti nedir boruysa:?.çünkü kutu sağda akıntı sol taraftan olmuş. arabayı evin önüne çektim çektiremedim daha sanayiye.bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
 
Çukurlarda vurma kesinlikle amortisörlerde herhangi bi tanesi patlamışsa vurmalar ondandır amortisörleri değiştirdiğinizde bir sorun kalacağını sanmıyorum.Hidrolik yağı bir yerden kaçırıyordur ona bir baktırın kaçırmalar nereden ve bunları yaptırırken mutlaka sağlam bir ustaya yaptırın.

Hidrolik yapı eksildiğinden dolayı direksiyonda sertleşmeler oluyordur.Amortisör takımları çok ucuzuda var pahalısıda fiyatları konusunda pek birşey diyemeyeceğim ama bence 3 üne 5 ine bakmayın bu araca binmeyi düşünüyorsanız 20-30 fazlasını verin sağlamını alın.Ucuz etin yahnisi yenmez.Hortumlardansa pek fazla birşey tutacağını sanmıyorum kardeşim geçmiş olsun.
 
çok teşekkür ederim kardeşim. yarın arabayı sanayiye çektirecez. inşallah umduğum gibi sorun borudadır.
 
İnşallah fazla masraf çıkarmaz hakkında hayırlısı artık.
 
sarsıntının nedeni arka lastik takozlardandır büyük ihtimal tamirciyi bu konuda uyar birde onlara baksın boşuna amortisör değişmeyin
 
hıdrolık yagına bakmadan oynatma bence aracı, durduk yere buyuk sıkıntılar cıkarırsn..kayserıdede tanımadgın ustaya sakın goturme...gecmıs olsun
 
Geri
Üst Alt