Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracım çok yakıyor

DrMakarna

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2014
Mesajlar
61
Yaş
30
Merhaba sayın grup üyeleri abilerim. Araç çok yakıyor, problem bu. Bir problem olmuştu bu yüzden 150 km kadar benzinde kullan lpg ye hiç çekme dediler lpg yi kapattım. 100 tl benzin aldım shell'den nitropower. Aldığım benzinin bitmesine bir 30-40 km kaldı. 110 km oldu. Yani 100 tl benzin ile aşağı yıkarı 140 150 km gittim. Aşırı fazla geldi bana bu. Yani bu normal midir, neden fazla yakar?
 
biraz fazla gibi duruyor. 150 km benzinde gitmenizin sebebi nedir? problem ondan mı kaynaklı acaba
 
biraz fazla gibi duruyor. 150 km benzinde gitmenizin sebebi nedir? problem ondan mı kaynaklı acaba
Bilemiyorum. yine konu açmıştım. Araç çalışınca stop ediyordu. Çok uzun süre lpg de binilmiş hiç benzinde binilmemiş olmasından dolayı tüp beyni hatalar vermiş, benzinde kullan sonra 150 km falan olunca yine gel lpg beynine yazılım atalım sistemi güncelleyelim hallolur dediler. Dedikleri gibi benzinde kullandıkça araba kendine geldi. Önce stop etmeyi kesti. Sonra gaz verince devir düşürmeyi stop etmeyi azalttı. Bugün çalıştırdım otuz saniye sonra hareket ettirdim. Git gide düzeliyor fakat çok çok fazla yakıyor.
 
Yol bilgisayarinda ortalama olarak kac gosteriyor?
 
Benzinin litresi 4.20 yani km'de 42 kurus yakiyor bence o kadarda fazla degil bu deger. Havalarin soguk olmasinin etkisi olabilir belki leon kullanan arkadaslar daha iyi bilgilendirebilir yinede
 
1.4 tsi fr var bende 225-40-18 lastik ölçüleri 100tl benzinle
Ortalama 100-120 hız arası kullanıyorum 240-250 km yol yapıyrm
Bence bir sıkıntı var
100 tl benzinle benim araçta benzin göstergesi yarın depoya eşit geliyor


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Model ve motor secenekleride onemli bence ayni motorda leon kullanicisi aydinlatirsa daha iyi olur
 
10 litre kısa mesafelerde ise sürekli, normal dir bence. Bende kısa mesafelerde kullanırsm öyle oluyo

GT-I9190 cihazımdan gönderildi
 
hakketten çok muş haa. ama leonların aşırı faazla yaktığını duymuştum
 
Geri
Üst Alt