Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracımı pert ettıler....:(

Geçmiş olsun.Allah beterlerinden korusun.
Emanet araçla yada başka şeylerle insanların böyle sorumsuz hareket etmesi hoş değil.
Kuzeniniz arkadaşı kimse bu aracın bedelini ondan almanız lazım ben olsam öyle yapardım.
Hata değil ki bu resmen bilerek gibi birşey.Alkollüyken emanet araçla böyle şeyler yapmak çok laubali bir durum.
Aracı toplatmaktan o fiyatın üstüne çıkar başka başka şeylerde çıkacaktır zamanla.

xx
 
arkadaslar hepınıze duyarlılıgınız ıcın tesekkurler..kurtbıl arkadasımdan daha once oto 2000 ıcın tavsıye almıstım...burda ıkıtellı sanayıdekı butun parcacılardann fıyat aldım...en son olarak oto 2000 e gıttım..bıraz afalladım desem yerı..bızım burda ustalar yada cıkmacılar genelde gelen musterıyı sallamaz ıtelemasyon pesınde kosarlar...oto 2000 de abartısız soyluyorum yol tarıfınden gıttıgımızde kahvaltımıza cayımızdan tutun oturup geyık yapmaya kadar bır cok pozıtıf yon gordum..fıyat konusuna gelırsek parların bır kısmı sıfır bır kısmı ıkıncel el olmak uzere ıkıtellıye nazaran 1500 tl gıbı bı rakam daha ucuza aldım..aracın halını gordunuz toplam parcaları tampon arka stop harıc gerı kalan herseyı aldım bugun 1700 tl ye...ellerınde olmayan parcaları aracımın bulundugu servıse ıstersem kendılerırınn bırakacagını odemesı geldıgımdede yapabılceklerını soyledıler...ılk mesajımdada dedıgım gıbı araca yada mala pek onem veren bırı dedıgılım...aracın ıcındekı arkadaslarımın burnu bıle kanamadıı..leonun saglamlıgına bır kez daha sahıt oldum...yardımlarınız anlayısınız desteklerınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tekrar tesekkur ederım..aracım muhtemelen 2 haftaya tekrar sagalarda...bu arada radyotorum bıle saglam kada pek dıstan gozuktugu kadar buyuk cıkmadı....arabasızlıga dayamamam nedenı ılede bugun gıdıp cıvıc type s aldım pert kayıtlı::)
 
çok geçmiş olsun İyiki kuzenlerine yada başka insanlara bişey olmamış olsaydı hem vicdanen hemde hukuken çok uğraşacaktın işin zor ama dünya malı canını sıkma herşey yerine gelir inşallah...:eek:key:
 
merhabalar, ben bundan seneler önce kendi arabamı alkollüyken pert ettmiştim kamyonun altına girmiştim 200 km hızla. o zamanlar avukata danışmıştım kaskodan parayı alamayınca bana şunu demişti arakadaşım araba benim üzerime olmasaymış dava açıp alabilirmiş ama hem ruhsat sahibi hemde kazayı yapan aynı kişi olunca olmuyormuş. bence bunu bir avukata danış işlemlere başlamadan.

Rücu etme şansı olmadığından dolayı dava da açılsa sigorta şirketi davayı kazanır.Sigorta genel şartlarında hasar anında önemli olan sürücüdür.

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
 
öncelikle geçmiş olsun cemal.
parayı sen mi veriyorsun yoksa kazayı yapanlar mı ben bunu merak ettim?:)
 
gecmiş olsun cana gelmesin araba elbet yapılır.
kimse sizin maınıza sizin gibi değer veremez ama inanınki kazayı yapan arkadaşlar sizden daha üzgündür.
 
gecmiş olsun cana gelmesin araba elbet yapılır.<br>kimse sizin maınıza sizin gibi değer veremez ama inanınki kazayı yapan arkadaşlar sizden daha üzgündür.<br>

bu nedir yav ne beceriksizim 2 şer defa ileti yapıyorum.
nasıl silinir bu yanlış gönderilen iletiler.
 
tesekkurler herkese tekrardan..Omer arabayı verdım pert ettıler bıde para mı verım:)para masraflar cekıcınınkı dahıl artı arabamın dusen degerı.:)
 
Geri
Üst Alt