Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

aracımı pert ettıler....:(

Bence araci bu sekilde satin..ustunede kuzenin ve arkadaslari gereken ateslemeyi yapip sana aynisindan bir arac temin etsinler..Bu aracin nesini toplayacan kardesim..
 
Öncelikle gecmiş olsun.Fotolara bakılıp yorum yapılacak olunursa bende toplanmadan satılmasını soyleyenlerdenim.İllaki toplicam derseniz parçaları oto2000 den alırken siz de ustanızla gidin pazarlığınızı yapın.Pert araba toplama işi ucuza cıkmaz hiç bir zaman sanayici değilseniz.Bu işin bir de bittikten sonraki "ordan ses geldi ,burası sallanıyor " gibi evreleri olcak bunu da göze alıyorsunuzdur umarım.Bence kasko sirketinden fiyat alın eger ödeme yapacak olsalardı ne vereceklerine dair,ona göre bu haliyle satıp üstünü de kazayı yapan kişiler tamamlar
 
can sıkıcı bir durum Allah beterinden korusun
 
merhabalar, ben bundan seneler önce kendi arabamı alkollüyken pert ettmiştim kamyonun altına girmiştim 200 km hızla. o zamanlar avukata danışmıştım kaskodan parayı alamayınca bana şunu demişti arakadaşım araba benim üzerime olmasaymış dava açıp alabilirmiş ama hem ruhsat sahibi hemde kazayı yapan aynı kişi olunca olmuyormuş. bence bunu bir avukata danış işlemlere başlamadan.
 
Geri
Üst Alt